Obavijesti

Lifestyle

Komentari 237

Vruće, vruće... Seks na plaži ima svoje čari, ali i par pravila

Vruće, vruće... Seks na plaži ima svoje čari, ali i par pravila
1

Osnovni je preduvjet dobra volja ljubavnika, a pomoći će vam odjeća koja se lako skida. Izbjegavajte napučene plaže i mjesta s djecom, a pazite i na podlogu...

VIDEO

Uspavani seksualni život budi se na otvorenom - potrebno je samo izaći iz spavaće sobe i doživjeti nalet adrenalina zbog rizika i promjene rutine.

Naoružajte se dekicom, ručnikom ili pak vrećom za spavanje, a čuvajte od pogleda djece, policajaca i ćudorednih građana i uživat ćete u strastvenom seksu na otvorenom. Dobro je ponijeti repelente, osobito ako na otvorenom planirate provesti više vremena.

Bolja je plaža sa stijenama nego ona pješčana

Većina ljudi pretjerano romantizira seks na plaži, zaboravljajući na neudobnost podloge na kojoj se leži. Ako ste se namjerili na neku pješčanu plažu, ponesite veći ručnik jer su velike šanse da pijesak dospije baš tamo gdje ga ne biste željeli.

Kod stjenovitih plaža opasnost je od "žuljeva" uslijed naslanjanja na oštre rubove, pa sa sobom nosite nešto mekaniju ležaljku. Idealno je pronaći skrivenu plažu s ravnim stijenama - tada su mogućnosti nebrojene.

Fotolia

U plićaku

Ako ste na usamljenoj plaži, svakako isprobajte seks u vodi koja dopire do prsa, tako da muškarac ostane stajati, dok će ga partnerica obgrliti nogama koje on pridržava nadlakticama dok je drži za stražnjicu. Podizanjem i spuštanjem njezinih nogu, kao i pomicanjem s valovima mijenja se kut penetracije, što će pridonijeti uzbuđenju. 

U dubokom vas nitko ne može vidjeti

Osjećaj adrenalina zbog mogućnosti da ćete biti uhvaćeni, blizina golog tijela i osjećaja bestežinskog stanja u moru svakako čine ideju seksa u vodi vrlo privlačnom. Ipak, ne zaboravite kako voda ne pruža nikakvu zaštitu od trudnoće ili spolnih bolesti, a kondom također nije poželjan jer ga može oštetiti klor ili sol, pa se osigurajte alternativnom kontracepcijom.

Prednost seksa u dubokom je što vas nitko ne može vidjeti - pod uvjetom da je mrak. Ako je ipak dan, onda otplivajte negdje dalje i koristite rekvizite za "pridržavanje", poput bove ili luftića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 237

VIDEO

Znakovi Zodijaka koje privlače tama i najmračnije dubine psihe
TAJANSTVENI SU

Znakovi Zodijaka koje privlače tama i najmračnije dubine psihe

Određene karaktere privlače neke mračnije priče, dio je to njihovih osobnosti koje su sklone otkrivanju priča koje imaju neki misteriozni i zlokobni karakter

Evo kako se na prirodan način riješiti korova između pločica
POSTOJI VIŠE NAČINA

Evo kako se na prirodan način riješiti korova između pločica

Alkoholni ocat je jeftino, a prirodno sredstvo protiv korova. Nekoliko dana zaredom njime špricajte korov. Vrlo brzo će se početi sušiti. Periodično ponovite postupak kad vidite da je opet provirio
Glava vas rastura? Puno vode i ovo povrće vas mogu spasiti
PROMJENA VREMENA I TLAK

Glava vas rastura? Puno vode i ovo povrće vas mogu spasiti

I dehidracija može uzrokovati glavobolju, pa je važno voditi računa da pijemo od dvije do tri litre vode na dan, i prije nego što osjetimo žeđ. Preporučuju se i blagi čajevi, a izbjegavati treba gazirana pića