Lifestyle

Komentari 0

Za dan na hladnom zraku: Usne treba često mazati balzamom, odlična je i nevenova mast

Za dan na hladnom zraku: Usne treba često mazati balzamom, odlična je i nevenova mast

Na području usana koža je vrlo osjetljiva te je prva na udaru ako smo često vani. Za aktivnosti u prirodi ili šetnju špicom, imajte uz sebe formulu u obliku sticka, koja će se pobrinuti da usne ostanu meke i zdrave

Isušivanje usana jedna je od najvažnijih zimskih beauty tema, stručnjaci često sugeriraju češće mazanje raznim balzamima i kremama.

Ako ste čitav dan vani, stick se može stvrdnuti, stoga birajte neki mekši, s glicerinom, shea maslacem ili kakao maslacem, jer ti sastojci ostaju mekši.

POGLEDAJTE VIDEO: Dnevne i noćne kreme tumači kozmetičarka Zdenka Mihelj

Od izuzetno dobrih sastojaka tu je i nevenova mast, koja je poznata kao formula koja obnavlja kožu te pojačava njezinu obrambenu sposobnost.

Usne su posebno osjetljive radi tanke kože, koja lako puca te već nakon par dana, ako se dobro ne brinemo, mogu se pojaviti ranice.

Next

Jedan od pokretača isušivanja usana je - često oblizivanje. Ovo je 'popularna' navika, stoga je treba eliminirati, ponajprije na niskim temperaturama jer slina dodatno isušuje usne.

Svakih par sati ili po potrebi, kad osjetite da su suhe, aplicirajte balzam na usne kako biste im vratili mekoću, elastičnost i osjećaj ugode.

Najčitaniji članci