Lifestyle

Komentari 0

Za ljubimce izrađuje cvjetne krune: Izgledaju veličanstveno

Za ljubimce izrađuje cvjetne krune: Izgledaju veličanstveno

Prvi vijenac od cvijeća profesorica i umjetnica Yarely je napravila za svog psa, australsku ovčarku Freyu. Ali, ubrzo se ovaj njen hobi pretvorio u pravi posao

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ove brijačnice savjetuju kako se ošišati ili obrijati kod kuće

Prvi vijenac od cvijeća profesorica Yarely je napravila za svoju kujicu Freyu. Taj vijenac je bio samo za zabavu. Yarely ga je fotografirala i slike stavljala na Instagram.

Međutim, ono što je počelo kao zabava za njih dvoje, sad je postalo brend. Tvrtka 'The Californian' u suradnji s Yarely je pokrenula cvjećaru 'Freya’s Floral'  koja nudi izbor cvjetnih krunica za ljude i životinje.

- Dobila sam puno pozitivnih komentara pa sam odlučila izrađivati krune i za druge ljubimce kako bi svi zajedno širili ljubav - rekla je Yarely.

Ona uglavnom za izradu koristi umjetno cvijeće i tvrdi da je svaka kruna drugačija i prilagođena svakom ljubimcu posebno.

Otkako je Yarely počela nuditi cvjetne krunice javnosti, mnogi su poželjeli imati jednu i za svog psa. Najpopularniji 'model' koji nosi ovu cvjetnu krunu je Leonidac, Maine Coon mačka iz Chicaga, koja na Instagramu ima oko 150 tisuća pratitelja.

Umjetnica inspiraciju za krune pronalazi u pejzažu koji je okružuje. A, kako bi nagovorili vašeg ljubimca da nosi krunu, Yarely preporučuje podmićivanje.

- Uvijek preporučujem podmićivanje! Također, i ja sam Freyu trenirala da nosi krunice na glavi - kaže i dodaje da su oni poslovni suradnici.

- Freya je srce mog posla. Na njoj testiram eksperimentalne komade kako bih se uvjerila da su dovoljno čvrsti za prodaju.Ona je sjajan model, kad to želi - rekla je.

Također je dodala da je Leo zapravo njen veliki izvor inspiracije kao i najveći promotor kruna, prenosi Bored Panda

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

 

Najčitaniji članci