Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Za ove blagdane posvoji soba ili pokloni dionice rudnika zlata

Za ove blagdane posvoji soba ili pokloni dionice rudnika zlata
1

Umjesto uobičajenih i pomalo dosadnih poklona ove godine voljene ljude iznenadite imanjem na Mjesecu, instantnim snijegom ili ljubimcem na obiteljskom portretu

VIDEO

Svako malo, ali i veliko dijete razveselit će se ako za Božić dobije priliku posvojiti jednog od ljubimaca Djeda Božićnjaka - soba. Na stranici poklonime.hr za 290 kuna može se kupiti potvrda i zlatna kartica članstva koja omogućuje posjet i obilazak stadu sobova u Škotskoj. Sob se posvaja na godinu dana, a u cijenu su uključene i mala plišana igračka, pismo Djeda Božićnjaka, knjižica sa zanimljivim činjenicama o sobovima te fotografije stada. 

Oni kojima Škotska nije usput, za novogodišnje blagdane mogli bi navratiti na seosko domaćinstvo obitelji Salaj. “Božićna priča u Čazmi” počela je 2002., kad je obitelj okitila imanje tisućama žaruljica. Ove godine postavit će 1,1 milijun svjećica na biljke i drvene kućice te tako stvoriti prekrasnu oazu svjetla i ugođaja.

Instant-snijeg iz holivudskih filmova

Instant-snijeg napravljen od polimera dolazi u obliku finoga bijelog praha nalik na sol. Nabubri kad se spoji s vodom, a idealan je za ukrašavanje božićnog drvca, blagdanskog stola ili zatrpavanja susjedova ulaza. Na stranici hocuto.hr može se kupiti za 45 kuna. 

Mjesec i njegov mijene pokazuju se na zidu sobe

Daljinski “Moon in my room” na svakom zidu može projicirati 3D sliku Mjeseca u pokretu i sve lunarne mjene. Uz gadget dolazi i edukacijski CD, a na amazon.com je 140 kn.

Za 309 kuna darujte dionice rudnika zlata

Imate li bogatog prijatelja, najbolje je da ga iznenadite dionicama u rudniku zlata Good Life u Kanadi. Na stranici treatme.net za 309 kuna može se dobiti službena potvrda o vlasništvu. 

Vi ste s mašnicom najbolji poklon

Svaki dar trebalo bi dobro zapakirati, a obična crvena vrpca s mašnicom bit će uzbudljiv poklon već pri odmotavanju. Na e-bayu može se naći za 50 kuna, a na poklonime.hr stoji 149 kuna.    

Darujem ti imanje na mjesecu

Ljubavi, skinut ću ti zvijezdu s neba više ne mora biti tek otrcana romantična fraza. Na stranci poklonime.hr za 290 kuna od sada je moguće dobiti personalizirani certifikat sa željenim imenom zvijezde koju odaberete. U poklon su uključene i koordinate zvijezde, vodič kroz zvjezdani sustav te karta zvjezdanog neba s točnom pozicijom zvijezde. Oni malo praktičniji mogu posjetiti stranicu moonforsale.com na kojoj povoljno mogu kupiti malenu parcelu na Mjesecu. 

U poklon je uključen certifikat s imenom vlasnika parcele, mapa Mjeseca s prikazom lokacije, Ustav i Povelja o pravima te dokaz o vlasništvu. Ugođaj bijelog Božića dobro će dočarati i snježna kugla u kojoj padaju pahulje kada se s njom igra. Unutar božićne kugle rezervirano je mjesto za fotografiju onoga kome je dar namijenjen, a na poklonime.hr košta 59 kuna. 

Izvadite igračku mehaničkom rukom

Na stranici nextag.com moguće je izabrati više vrsta i veličina automata za slatkiše koji će oduševiti djecu. Pomoću mehaničke ruke potrebno je uhvatiti i izvaditi slatkiš. Umanjena verzija može se kupiti i na hocuto.hr

Kućni ljubimci na obiteljskom portretu 

Tijekom božićnih blagdana ne zaboravite i na svojeg najboljeg četveronožnog  prijatelja. Počastite ga profesionalnim fotografijama, uokvirite ih i zauvijek čuvajte kraj kućice, na kaminu, zidu ili desktopu računala. 

Magično zvjezdano nebo na stropu sobe

Projektor ‘Shooting stars’ na stropu sobe snopom će svjetlosti iscrtati noćno nebo prikazati točan položaj zvijezda te gibanja ostalih nebeskih tijela. Lagano se montira i ne zauzima previše prostora, a na stranici amazon.com može se kupiti za 101 kunu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije