Lifestyle

Komentari 0

Za proljetne boho kraljice: Od svilene marame do lepršave haljine sa zlatnom teksturom

Za proljetne boho kraljice: Od svilene marame do lepršave haljine sa zlatnom teksturom

Neki od vodećih brendova predstavili su, na revijama za ovo proljeće, ultimativni boho trend, uokviren luksuznim blistavim tonovima, a u fokusu su ne samo fluidne haljine, već i razni modni dodaci

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 10 top ljetnih suknji: Fluidne kreacije sada i u boji sladoleda

Modne kuće Dior, Givenchy, Celine i Etro su na revijama za proljeće i ljeto odale počast i boho stilovima koje predvode lagane haljine raskošne teksture i motiva, cvjetni vez, lepršave marame te patchwork traper. Uz to, trend poštuju i boje inspirirane prirodom.

POGLEDAJTE VIDEO: Sašila vjenčanice od pelena za odrasle

Celine kolekcija prava je predvodnica boho trendova, jer dizajner Hedi Slimane vjeruje u ležernu formu za ultimativnu, luksuznu udobnost.

 

I talijanska kuća Etro poznata je po boho chic kombinacijama koje se pojavljuju u svakoj kolekciji, podržane lepršavim svilama i eteričnim teksturama.

Tu su i Celine traper suknje u nezaobilaznom patchwork stilu, a kao pojačanje ističu se visoke kožnate čizme, casual marama omotana oko glave i bluze s aplikacijama.

Velika, raskošna haljina cvjetnog motiva proljetna je miljenica novih hipi cura, prijedlog je kuće Givenchy.

Kad boho dama ide u večernji izlazak, ona odijeva svečani ogrtač s vezom, klasičnim hipi elementom, predlaže francuska kuća Dior u kolekciji Haute Couture.

 Etro predlaže i remenje u stilu špage, koje se oko struka vežu i do nekoliko puta. Hlače su prugaste, optočene zlatnim nitima, inspirirane pidžamom.

Snažan cvjetni motiv u ulozi lagane haljine čini romantični kontrast crnim čizmama, a styling i kreacije potpisuje slavna kuća Givenchy.

Dior u pret-a-porter ljetnoj kolekciji donosi još jednu varijantu lepršave kreacije inspirirane casual stilovima, obogaćenu prirodnim motivima. Kao dodatak, tu je slamnati šešir velikog oboda.

Torbica je srednje veličine, slamnata te prati moderan dizajn koji podsjeća na jastuk te je izuzetno mekana i praktična za dnevne, ali i večernje stilske formule.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 10 top ljetnih suknji: Fluidne kreacije sada i u boji sladoleda

Najčitaniji članci