Lifestyle

Komentari 0

Za rođendan 24sata časti shoppingom uz jedan kupon

Za rođendan 24sata časti shoppingom uz jedan kupon

U UTORAK Uz jedan kupon osvojite poklon karticu u Sparu i Intersparu. U srijedu vam donosimo novo iznenađenje - eingmatiku, koja je poklon za sve čitatelje

U utorak krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj vas darujemo sa čak 24 poklon kartice u Sparu i Intersparu.

U utorak, 2. ožujka 2021. u 24sata objavljujemo jedan nagradni kupon. Kupon će čitatelji izrezati te će tijekom jednog dana sakupiti jedan kupon. 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe jedan nagradni kupon, ispune ga sa traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 650, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “Za rođendan 24sata osvoji 1.000 kn u Sparu”.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 16. ožujka 2021. do 9 sati. Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije u utorak, 16. ožujka 2021. nakon 10 sati.

A U SRIJEDU DAR ZA SVE ČITATELJE!

Nakon super nagradne igre u kojoj možete osvojiti lovu za shopping, u srijedu vam donosimo novo iznenađenje - svi čitatelji tiskanog izdanja 24sata na poklon dobivaju Enigmatiku u kojoj će posebno uživati ljubitelji križaljki, osmosmjerki i ostalog.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „Za rođendan 24sata osvoji 1.000 kn u Sparu“ koja se održava u jednom kolu 02.03.2021., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Najčitaniji članci