Lifestyle

Komentari 13

Za svog dečka ispekla odrezak u tosteru: 'Svjedočio sam zločinu!'

Za svog dečka ispekla odrezak u tosteru: 'Svjedočio sam zločinu!'

Korisnica TikToka objavila je video u kojem je pokazala kako priprema odrezak za svog dečka. Sirovi komad mesa stavila je u toster, a kada je zaključila da je gotov, 'utopila' ga je u umaku

U videu s naslovom 'Kako ispeći odrezak', korisnica TikToka pod imenom @itsmeju1iette, pokazala je kako onda kod kuće priprema odrezak za svog dečka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nikako ne preporučujemo njezinu metodu, a jednako su šokirani i svi drugi koji su vidjeli što radi.

Ona je, naime, uzela dva sirova odreska i nagurala ih u toster, koji je stavila na srednje jako grijanje. Vidimo ju kako nekoliko puta okreće odreske, a kada su lagano posmeđili, izvadila ih je van. Kada su se malo ohladili, 'utopila' ih je u umaku i uzela prvi zalogaj.

Iako se na prvi pogled može činiti da se radi o triku koji jako ubrzava pripremu mesa, radi se o potencijalno vrlo opasnoj metodi. Ona će sada morati dubinski očistiti svoj toster nakon što ga je kontaminirala sirovim mesom, a ovim načinom ne možete biti sigurni ni jeste li ravnomjerno ispekli cijeli komad mesa.

Video je pregledan preko 4 milijuna puta  i većina se šokirala viđenim.

- Upravo sam svjedočio zločinu - napisao je jedan od korisnika TikToka, koji je pogledao video.

Jedan je komentirao kako je iskušao trik i da se sada nalazi u bolnici, dok je većina ostavljala komentare poput: 'odvratno', 'uznemirujuće' i slične.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU FIRME I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI NOVI MOBITEL: