Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Za umoran izgled brzopotezno rješenje je kist i malo rumenila

Za umoran izgled brzopotezno rješenje je kist i malo rumenila
1

Male varke dobro služe: Ako kistom nanesete na uši malo roza krem-rumenila, lice će izgledati odmorno, a ako imate jarki ruž i rumenilo nemojte šminkati oči

VIDEO

Ljeto je idealno da se poigrate rumenilom, a vizažisti savjetuju da se odvažite i eksperimentirate s rumenilima jarkih boja. Iako se možda doimaju preintenzivnima, ta su rumenila na koži prozračna te joj daju prirodan i svjež izgled. 

Poslužite se provjerenim trikom - mekim, širokim kistom rumenilo nanesite samo na jagodične kosti. Ružičasta rumenila u kremi, osim na obraze, možete nanijeti i na usne što će licu dati mladenački izgled. Ako pri ruci nemate krem-rumenilo, može vam poslužiti i rumenilo u prahu. Na usne najprije nanesite balzam, a potom preko njega prstom razmažite sloj rumenila u prahu. Više slojeva pojačat će intenzitet boje, a usne će biti  našminkane i hidratizirane tijekom čitavog dana. 

Kad nanosite rumenilo, ne zaboravite na uši. Ako kistom nanesete malo ružičastoga ili krem-rumenila boje jagode na ušne školjke, lice će izgledati odmorno i svježe. Pritom obavezno stavite istu nijansu rumenila koje ste nanijeli i na obraze.

Trik za svježinu i mladolikost

Hidratantnu kremu pomiješajte s krem-rumenilom te utrljajte od jagodica prema sljepoočnicama. Krema će pomoći da se rumenilo nanese ravnomjerno, bez vidljivih prijelaza.

Usklađivanje s bojom tena 

Za svijetli ten idealne su ružičaste nijanse, boja marelice najbolje odgovara srednje svijetlom tenu, a prigušena ciglastocrvena tamnom, no isprobajte i ‘varijacije na temu’.

Uz jak ruž i rumenilo ne šminkajte oči

Smioni ruž obično kombiniramo s blagim rumenilo i obrnuto. No boja obraza i usana može biti usklađena intenziteta. Ključ je u balansu. Uz jači ruž i rumenilo, oči istaknite samo maskarom.

Trenutačne korekcije kistom

Imate li okruglo lice, možete ga izdužiti rumenilom  - nanesite ga od dna jagodica prema sljepoočnicama. Usko lice proširit će ujednačeno kružno nanošenje rumenila od sredine jagodica prema sljepoočnicama. 

Nasmij se i pronađi mjesto za rumenilo

Za prirodan izgled kist prvo naslonite na vrh jagodica te prijeđite i osjenčajte duž područja na kojem se crvenite. Ako ga ne možete odrediti, samo se nasmijte i to tako da se jagodice podignu. Područje samo prijeđite potežući kist prema uhu. 

Lice blista uz ‘slovo c’

Svijetlu nijansu blago svjetlucavog rumenila nanesite kistom od jagodica do obrva u obliku slova C. Taj će trik-potez dati iluziju da lice doista blista i zrači svježinom.

Treba mi krema, prah ili gel?

Suhoj koži najbolje odgovaraju rumenila u kremi, a na mješovitoj će najdulje trajati rumenilo u prahu. Gelovi koji teško prijajanju na suhu postojani su na masnoj koži lica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku