Obavijesti

Lifestyle

Komentari 57

Za višestruki orgazam probajte ovih 11 nevjerojatnih seks poza

Za višestruki orgazam probajte ovih 11 nevjerojatnih seks poza
5

Prvo morate saznati što vam odgovara i kako dolazite do orgazma. Obično je lakše postići vaš drugi orgazam nego prvi. Nakon prvog orgazma vjerojatnije je da ćete ih imati više

VIDEO

Doživjeti višestruki orgazam može se činiti jednim od onih uglavnom lažno nedostižnih seksualnih ciljeva. Ali višestruki orgazam zapravo postoji i možete ga doživjeti. Otprilike 47 posto žena izjavilo je da imaju višestruke orgazme, pokazalo je istraživanje OMGYES-a, Škole za javno zdravstvo Sveučilišta Indiana i Kinsey Instituta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

Prvo morate saznati što vam odgovara i kako dolazite do orgazma. Obično je lakše postići vaš drugi orgazam nego prvi. Nakon prvog orgazma vjerojatnije je da ćete ih imati više.

Masturbirajte. Naučite što vaše tijelo voli i što mu odgovara i kako dolazi do orgazma. Orgazmi koji nastaju trljanjem klitorisa mogu biti potpuno drugačiji od onih do kojih dolazite uz pomoć igračaka. Probajte i jedno i drugo u isto vrijeme.

Obratite pažnju. Pokušajte se usredotočiti na zadovoljstvo, nemojte tijekom seksa razmišljati o drugim stvarima ili o tome kako izgledate, jer nećete postići 100 postotno zadovoljstvo. 

Evo nekoliko seks poza u kojima biste mogli doći do višestrukog orgazma: 

1. À La Carte

Stražnjicom sjednite na rub stola ili na rub kuhinjskog elementa i započnite stimulirati klitoris rukom ili igračkom. Ako možete podnijeti nakon toga probajte i analni seks. 

2. Majstor lutaka

Nakon što naučite kako doživjeti višestruki orgazam, pustite svog partnera da to učini usmjeravajući ga da radi ono što biste i sami učinili. Pokažite mu ili mu recite što želite, a vi lezite i uživajte. Da biste pojačali orgazam, dodajte igračkicu koju nikada niste probali poput novog vibratora.

3. Slavoluk pobjede

Kako biste povećali šansu za višestrukim orgazmom, naslonite se na ruke i savijte leđa. Neka vaša vagina bude na partnerovom licu radi fokusiranijeg stimulansa. Prilagodite kukove u skladu s tim da pogodite to savršeno mjesto.

4. Ljuljačka

Lezite na trbuh i pustite partnera da s penisom uđe s leđa. Čvrsto pritisnite noge i držite ruku ili vibrator uz klitoris. Pritisnite prema naprijed kad želite još klitorisnog stimulansa. Za još više užitka stišćite noge.

5. Zafrkavaj, molim te

Dajte partneru da sporim kružnim pokretima pomiče prste oko klitorisa, a zatim neka poveća intenzitet trljanja sa zakrivljenim prstom unutar vaše vagine. Nakon toga kreće seks, a za to vrijeme vi nastavite trljati klitoris ili uzmite igračku. 

6. Princeza i bat

Naslonite ruke na krevet ili pod i ispod sebe stavite jastuk. Vaš partner zadovoljavat će vas s penisom iza vas, a vi se trljajte od jastuk. 

7. Leteći V

Oralni seks je izvrstan način da pokušate doživjeti višestruki orgazam jer ne zahtijeva partnera koji ima penis. Stražnjicu stavite na rub kreveta kako bi vaš partner mogao kleknuti i krenuti s poslom. To najbolje funkcionira ako započnete s nježnim klitorisnim orgazmom. Prvo, neka partner nježno liže i siše, a onda može gurnuti zakrivljeni prst unutar vas radi čvrstog i postojanog unutarnjeg stimulansa dok vas naravno oralno zadovoljava.

8. Lutka

Ako želite ili priželjkujete drugačiju stimulaciju unutar istog položaja, lezite na bok s jastukom ispod glave. Neka vaš partner klekne pored vaše stražnjice, koljenom između vaših nogu, neka mu vaša natkoljenica prelazi preko bedara. Fokusirajte se na stimulaciju i ako doživite orgazam, prebacite se na drugu stranu i pokušajte ponovo. Preporučuje se i trljanje od njegovo bedro, s vibratorom ili s prstima.

9. Zagrljaj

Neka vaš partner legne na vas i zagrli vas, a vi stavite noge unutar njegovih i čvrsto ih pritisnite. Pomaknite se malo prema dolje. Isprobajte sve pokrete, a ako doživite orgazam onda se podignite kako bi ste se mogli trljati.

10. Sigurna luka

Ako postanete osjetljivi nakon orgazma, sjedeći položaj će vam pomoći. Sjednite partneru u krilo, neka vas on polako trlja dok vam se tijelo smiruje. 

11. Nježna igra

Ključ višestrukog postizanja orgazma leži u različitim kutevima. Skupite sve svoje igračke i odnesite ih u krevet. Za početak igrajte se sa vlastitom rukom, a nakon toga posegnite za igračkama poput vibratora i slično. Samo pripazite da zaključate vrata, prenosi Cosmopolitan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić

Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'
NIJE IH SE TRUDILA SAKRITI

Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'

Vjenčanje je prigoda koja ima posebna pravila odijevanja, no neki ipak pretjeraju. Naročito kad je riječ o uskim, kratkim haljinama od čipke i prozirnih materijala
Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili