Kako se suše začini? Začini se trebaju sušiti odmah nakon branja: Ovo su metode | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Začini se trebaju sušiti odmah nakon branja: Ovo su metode

Začini se trebaju sušiti odmah nakon branja: Ovo su metode

Sušenje je završeno kad je lišće suho kao papir i krhko, ali ne toliko da se dodirom može pretvoriti u prah. Naglim sušenjem začinsko bilje gubi aromu

VIDEO

Začinsko bilje treba se sušiti brzo, ali ne prebrzo jer se vlaga mora postupno uklanjati iz biljke. Napravite to odmah nakon branja. Prije sušenja lišće se očisti od mogućih tragova zemlje i pijeska, a pere se samo ako je nužno. Drži se dalje od sunčeva svjetla da aromatična ulja ne bi ishlapila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'
VIDEO: NEUGODA ZVANA IMPETIGO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'

Riječ je o infekciji bakterijama Staphylococcus. Zovu ih 'slatke kraste' ili impetigo. Ova infekcija češća je kod male djece ili one oslabjelog imuniteta, no može se javiti i kod odraslih
Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'
STRUČNJAK: SVE JE VIŠE SLUČAJEVA

Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'

Čitateljica iz Zadra tvrdi kako su je u jednom zagrebačkom hotelu potpuno izgrizle stjenice. Iz hotela tvrde da su zvali firmu za dezinsekciju i deratizaciju te da nije uočena infestacija stjenicama