Obavijesti

Lifestyle

Komentari 127

Začini za dugu vezu: Ispišite sve erotske želje i ispunite ih...

Začini za dugu vezu: Ispišite sve erotske želje i ispunite ih...
1

Erotski romani mogu poslužiti kao inspiracija za spavaću sobu, seks-igračke jamče lakše postizanje vrhunca, a ispisivanje želja na papir raspiruje strasti

VIDEO

Nerealistična očekivanja, stres i manjak vremena među glavnim su uzrocima nezadovoljstva u krevetu. Partneri koji nakon 10 ili 20 godina braka i dalje uživaju u seksu sve to mogu zahvaliti predanom radu i stalnom ulaganju, tvrdi britanska stručnjakinja za veze, Tracey Cox. 

Vatru među plahtama treba održavati, a ne očekivati da će ona uvijek gorjeti. U tome pomaže pravilno sagledavanje situacije, dodala je. 

Prestanite vjerovati da je s vremenom "normalno" ne željeti seks

S godinama seksualna želja jenjava, ali to ne znači da je "normalno" ne željeti seks u dugoj vezi. Najlakše se prepustiti, ali prvi korak u spašavanju seksualnog života počinje trudom, kreativnošću i vjerom da možete pobijediti rutinu, piše Daily Mail

Što se više trudite u vezi, to će i seks biti bolji

Veza i seks su povezani, no unatoč tome parovi često podcjenjuju da jedno i drugo utječu na kvalitetu odnosa. Što se više trudite oko veze, to će i rezultati u spavaćoj sobi biti bolji, kao i obrnuto. Seksualne igrice zasigurno će vas još više povezati, tvrdi Cox. 

Reagirajte odmah 

Na početku veze želja za seksom je izrazito jaka, no s godinama se smanjuje. Upravo zbog toga treba reagirati i na najmanji trag seksualnog impulsa. Što se dulje čeka, to je i manja vjerojatnost da ćete nešto poduzeti po tom pitanju.

Lijekovi umanjuju seksualnu želju

Ako se libido drastično smanjio, najbolje je posjetiti liječnika i zatražiti pomoć. Također je važno provjeriti lijekove koje uzimate jer mogu utjecati na seksualnu želju i spriječiti vas da uživate kao na početku veze. 

Pišite seksi dnevnik

U seksi dnevnik možete zapisivati sve što vas uzbuđuje, erotske misli i stvari koje ste nekad iskušavali među plahtama, a želite ih ponovno isprobati, poručuje Cox. 

Osim toga, oba partnera mogu na papir napisati pet seksi igrica koje im nedostaju i staviti ih u staklenku pa potom izvlačiti te si međusobno ispunjavati želje. 

Ponesite seks-igračke u spavaću sobu

Muškarci su više motivirani po pitanju seksa nego žene zato što lakše postignu orgazam. Upravo zbog toga u vruće igrice treba uključiti seks-igračke. Tako će se žene lakše osloboditi i postići vrhunac. 

Seks, seks i još više seksa

Što se više seksate, to je i libido veći. Redoviti seks stimulira proizvodnju hormona testosterona čime raste i seksualna želja, pa ako vam i nije do ljubavnih igrica, najbolje je zaboraviti na umor i stres te se jednostavno prepustiti. To će ojačati vaš odnos, savjetuje Cox. 

Razgovarajte o onom što vas muči

Razgovor o seksu trebao bi biti normalan dio svake veze, ali partneri ga često izbjegavaju zbog nelagode ili straha da će nekoga povrijediti. Važno je razgovarati o stvarima koje vas muče, izraziti svoje želje ili naglasiti što nikako ne želite i tako pomoći partneru da vas lakše zadovolji u krevetu. Što više smjernica dobije, to će lakše doći do cilja. 

Seksi filmovi i erotski romani otvorit će apetit

Erotski romani i seksi filmovi mogu pomoći u vezi. Iz njih parovi crpe ideje za vruće susrete u krevetu, oni podižu libido i čine seksualni život još zanimljivijim. 

Žene su u jesen najprivlačnije, a seksualna želja je najveća

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje