Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Začinite modni stil trakama za kosu, maramama, turbanima...

Začinite modni stil trakama za kosu, maramama, turbanima...
7

Turbani su se vratili, a najbitnije je da budu od prirodnih materijala, u svečanim prigodama nose se blještave trake, a po danu marame koje se vežu u mašnu

VIDEO

Pravi modni detalj može u trenu podići svaki outfit, a ovo ljeta to su trake za kosu koju možete kombinirati na nekoliko načina, od bohemskog chica do uglađenog looka.

Trake za kosu bile su vrlo popularne 70-ih godina, a sada se ponovno vraćaju u modu. Ako volite hippy stil isprobajte zlatne i srebrne metalne trake koje se nose na čelu. Želite li romantičan izgled dodajte veliki cvijet u nježnoj pastelnoj nijansi. 

Turban

Na velika vrata u svijet mode turban su uvele zvijezde poput Grete Garbo i Coco Chanel, a gotovo pola stoljeća kasnije turban je opet pravi ljetni hit. Isto misle i dizajneri Jason Wu i Jean Paul Gaultier koji su ga modernizirali, pa se turban ne nosi više tako da skriva kosu, već da ona leprša ispod njega. Turban se može kupiti gotov, a na glavu ga navučete poput kape ili ga možete sami vezati maramom. Cvjetni ili s morskim motivima, odluka je na vama, najbitnije je samo da je od prirodnih materijala kako se ne biste znojili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poput pin up djevojke

Iako su u ih u 50-ima nosile kućanice i pin up djevojke, marame s nonšalantno vezanom mašnom su praktične i slatke. Osim što će ukrotiti vašu frizuru, upotpunit će vaš izgled što zna i slavna pjevačica Rihanna koja marame nosi u slobodno vrijeme. 

Dnevna varijanta

Zadaća trake za kosu jest da vam pomogne kamuflirati lošu frizuru. Ako niste stigli oprati kosu podignite je u visoki rep ili punđu i obuhvatite tankom trakom za kosu. U nekoliko poteza vaša će frizura izgledati savršeno. 

U svečanim prigodama

Trake za kosu nose se i u posebnim prigodama, iako su najčešće na vjenčanjima, nisu nužno rezervirane samo za to. Najbitnije je da budu blještave, a nose se tek nekoliko centimetra iznad uha tako da šiške slobodno padaju. Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara glumica Charlize Theron zablistala je s briljantnom trakom u kosi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje