Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Zadnje riječi sinu (3): 'Sve sam pokušala da ostanem uz tebe'

'Moj lijepi sine, tako mi je žao što te sad moram ostaviti. Od samog početka to nije bila poštena borba. Moj rak je bio prevelik i preagresivan, a nismo zaigrali igru po poštenim pravilima'

VIDEO

Autobiografija koju je voditeljica na BBC-u Rachael Bland napisala za svog sina će biti sutra posthumno objavljena, nakon njezine smrti u rujnu 2018. godine.

U studenom 2016. Rachel je dijagnosticiran rak dojke. Nakon što je bila podvrgnuta kemoterapiji, radioterapiji, lumpektomiji i mastektomiji, doktori su joj 2018. godine rekli da je rak postao neizlječiv.

Pokretanje videa...

00:59

Nakon vijesti o njezinoj konačnoj dijagnozi, Rachel je odlučila napisati autobiografiju za svog trogodišnjeg sina Freddieja.

Nazvana 'Za Freddieja: Završni dar majke za svog sina', će biti dostupna za kupnju od sutra 21. veljače kod izdavača Michael O'Mara Books, piše britanski Independent.

- Moj lijepi sine, tako mi je žao što te sad moram ostaviti. Ali vjeruj mi, pokušala sam sve što sam mogla da ostanem tu za tebe, i za svaki trenutak koji sam mogla izvući iz ovog života - napisala je Bland.

- Od samog početka to nije bila poštena borba. Moj rak je bio prevelik i preagresivan, a nismo zaigrali igru po poštenim pravilima - piše u autobiografiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michael O'Mara Books (@omarabooks)

Knjiga također uključuje priloge nekoliko njezinih suradnika i prijatelja, uključujući televizijskog i radio voditelja Richard Bacona, radio komentatorice Emme Barnett i radio voditeljice Shelagh Fogarty.

Bland je bila jedna od suosnivača podcasta pod nazivom You, Me i Big C, koji je vodila zajedno s Deborom James i Lauren Mahon.

U podcastu su tri žene bi govorile o svojim iskustvima s dijagnozom raka.

Zbog raka je ostala bez jezika: Novi napravili od mišića iz ruke
Zbog raka je ostala bez jezika: Novi napravili od mišića iz ruke

- S podcastom pokušavamo pokrenuti razgovor o raku i ohrabriti ljude - izjavila je Bland za The Times 2018. godine.

- Čak i u ovoj užasnoj situaciji, suočeni s terminalnom dijagnozom, još uvijek se mogu dogoditi dobre stvari, a vi još možete živjeti i uživati ​​u životu - objasnila je.

Rachel je također vodila i blog pod nazivom Big C Little Me, na kojem je pisala i objavljivala videe o raku i tretmanima koje je prolazila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje