Lifestyle

Komentari 0

Zaigraj i osvoji ljetne nagrade

Zaigraj i osvoji ljetne nagrade

Sakupi pet kupona pa osvoji paket proizvoda za njegu kože ili aparat za vodu uz koji ćete se osvježiti. Od petka, 8. srpnja do utorka, 12. srpnja svaki dan objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon

Od petka, 8. srpnja krećemo s novom ljetnom nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti fenomenalne ljetne nagrade. Dijelimo 20 poklon paket Apivita proizvoda vrijednosti 1037,31 kn i 10 Cetina aparata za vodu sa šest galona vode vrijednosti 1740 kn.

Delmerion je jedan od vodećih dobavljača selektivne i preparativne kozmetike za njegu kože i kose te pasta za zube. U svojoj paleti proizvoda imaju i APIVITA LIP BALM kesten, prirodni balzam za usne s kestenom, APIVITA AFTERSUN LOSION koji umiruje kožu lica i tijela nakon izlaganja suncu, APIVITA MLIJEKO ZA LICE I TIJELO SPF 50 koji je idealan za zaštitu kože lica i tijela tijekom boravka na suncu,. APIVITA MASKU ZA DUBINSKU HIDRATACIJU (SEA LAVANDER) koja je namijenjena za suhu i zrelu kožu i APIVITA POSVJETLJUJUĆI PILING ZA LICE (BILBERRY) s borovnicom koji daje koži blistavost i ujednačava ton kože.

Kako bi Vam svježa prirodna izvorska voda Cetina uvijek bila nadohvat ruke, bilo da ste u okružju obitelji ili na poslu, tu su vrhunski aparati za vodu.

Od petka, 8. srpnja do utorka, 12. srpnja svaki dan objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. U srijedu, 13. srpnja će se u objaviti joker kupon koji zamjenjuje jedan propušteni. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom šest dana sakupiti ukupno pet kupona. Svaki dan objavljivat će se različiti kuponi, a u srijedu, 13. srpnja bit će objavljen jedan Joker kupon, koji može zamijeniti jedan od propuštenih kupona. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji - kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe pet nagradnih kupona ili četiri kupona i jedan Joker kupon, ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 600, 10002 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - “Hidratizirano ljeto uz najbolje novine”. Pristigle kuverte koje u sebi sadrže pet kupona od kojih su minimalno dva ista neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima pristigle na adresu do petka, 29. srpnja, do 9 sati. Isti dan, iza 10 sati, nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije, uz nadzor tročlane komisije. 

Najčitaniji članci