Obavijesti

Lifestyle

Komentari 54

'Zaljubila sam se u 22 godine mlađeg dečka, prijatelja svog sina. Sad svi živimo zajedno'

Dawn Northey (42) iz Škotske zaljubila se u 22 godine mlađeg Takhari Aldridgea (20) kada ga je upoznala preko svog sina Calluma (18) u lipnju 2017. godine

VIDEO

Nezaposlena mama Dawn i Takharij poljubili su se prvi puta kad ga je jednog popodneva odvezla kući, a on je tada imao 18 godina. Sedam mjeseci kasnije ušli su u vezu i od tada su par. Njezin sin Callum sretan je zbog njih, ali Takharijeva mama se zgrozila i izbacila ga iz kuće,  piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Severinine ljubavi 02:13

- Kad sam prvi put upoznala Takharija, nisam mogla vjerovati da mi je 18-godišnjak atraktivan. Srećom, i ja sam se njemu na kraju svidjela i sad smo zaljubljeni preko glave. Mnogi osuđuju našu vezu, ali mi to jednostavno ignoriramo - rekla je Dawn za Fabulous.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Callum i Takhari razgovarali su preko interneta svaki dan tijekom tri godine, nakon što su se virtualno upoznali kroz Xbox igre u srpnju 2014.

Dawn, koja je u to vrijeme bila udana, Takharija je upoznala prvi put kad je odvezla Calluma od njihovog doma u Glasgowu do Wolverhamptona, West Mids, kako bi se igrao s prijateljima.

 

- Kad smo se zaustavili, vidjela sam Takharija kako stoji na prilazu. Bio je visok, taman i naočit. Ušla sam unutra i razgovarala s njegovom mamom dok su dječaci gore igrali videoigre. Pričali smo o tome kako smo tijekom godina stalno slušali kako naši sinovi govore jedno o drugom i kako je lijepo što smo se napokon upoznali - kaže Dawn.

Tjedan dana kasnije, Dawn je opet išla po Calluma.

- Nakon što su se dečki oprostili, rekla sam Takhariju da je više nego dobrodošao da posjeti mog sina kad god poželi. Tada mi je dao svoj broj i rekao mi da ga obavijestim ako ikad budem u blizini - rekla je Dawn.

 

Nedugo nakon toga, Dawnin 15-godišnji brak s Callumovim ocem završio je - i na kraju su se razdvojili u siječnju 2018.

Dawn, Callum i njezina kći Addison (8) preselile su se iz svoje obiteljske kuće u Blantyre, Južni Lanks.

Sedam tjedana kasnije, Takhari je došao kod njih. 

18 znakova da je on onaj Pravi
18 znakova da je on onaj Pravi

- Kad je došao u posjet, bila sam uzbuđena što sam ga vidjela. Stalno sam ga gledala. Svaki dan morala sam si govoriti da sam prestara za njega i da prestanem biti luda. Mislila sam da je to samo glupa simpatija - kaže Dawn.

Tjedan dana kasnije, Dawn ga je odvezla kući u Midlands. 

 

- Dok smo pričali o svojim životima, nisam imala pojma koliko je zreo. Kad smo stigli, iznenada se nagnuo i poljubio me u autu. Nisam mogla vjerovati. Nisam imala pojma da mu se sviđam. Bila sam presretna. Kasnije te noći, poslao mi je poruku poručivši da je umirao da me poljubi od trenutka kad smo se upoznali - ispričala je Dawn.

Zablude o kvalitetnom vremenu s partnerom: Što je to zapravo?
Zablude o kvalitetnom vremenu s partnerom: Što je to zapravo?

Nakon toga su Dawn i Takhari u tajnosti izmjenjivali poruke. Ali u roku od šest dana, negova mama je otkrila poruke i izbacila ga.

- Slomilo mi se srce. On nije imao gdje živjeti pa sam mu rekla da dođe kod nas. Trebala sam reći sinu što se događa ali bilo me strah. Te noći rekla sam Callumu da smo Takhari i ja zaljubljeni i da gajimo osjećaje jedan prema drugome. Objasnila sam da ćemo, ako nas ne prihvati, odmah prekinuti, jer ni jedno od nas nije htjelo žrtvovati svoj odnos s njim. Callum je slegnuo ramenima i rekao mi da se s tim slaže. Nikad nisam osjetila toliko olakšanje - kaže Dawn.

Uz Callumov blagoslov, Dawn i Takhari preselili su se tog dana zajedno. No nedugo zatim suočili su se s još kritika.

'Ako mi ne dopustiš da budem ljubav tvojeg života, onda ću postati gubitak tvojeg života'
'Ako mi ne dopustiš da budem ljubav tvojeg života, onda ću postati gubitak tvojeg života'

- Kad god sam ga držala za ruku u javnosti, stranci su me čudno pogledavali. Onda je jednog dana ozlijedio zglob i morali smo u bolnicu. Sestra je rekla 'Sad ću provjeriti ruku vašeg sina.' Osjećala sam se tako posramljeno i rekla sam joj da sam mu partnerica, a ne mama. Ispričala se i rekla da je to zato što izgledam puno starije. Netko iz moje obitelji čak mi je i zaprijetio da će mi nazvati policiju. Oboje smo bili užasnuti. Takhari je bio punoljetna odrasla osoba kad smo se upoznali, a ne dijete - ispričala je Dawn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku