Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

Zbog ovakvih uzoraka poželjet ćete nositi haljine svaki dan

Zbog ovakvih uzoraka poželjet ćete nositi haljine svaki dan
1

Za ovo proljeće pripremite duge naborane haljine, izvucite stare šarene haljine, iskombinirajte točkice i prugice te pokažite svoju odvažniju stranu noseći 'puf' rukave

VIDEO

Noseći slojevitu odjeću kroz hladnu zimu već smo počeli razmišljati o modnim trendovima koje ćemo nositi na proljeće. Oni koji u svom ormaru posjeduju jednobojna odijela, kožne hlače ili košulje, za ovo proljeće uz to moraju pripremiti i haljine. Od dugih haljina s naborima, pletenih na pruge pa sve do točkica i 'puf' rukava. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:23

Duge haljine s naborima 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedan od najpopularnijih trendova koji se pojavio na proljetnim pistama bile su duge, široke i naborane haljine opuštenog pada. Često takve haljine imaju ovratnike i duge široke rukave kako bi pojačale svoju efektivnost.

Točkice

Dizajn kojeg ćemo ovo proljeće sve više viđati po društvenim mrežama su polka točkice. Viđene su na revijama jednih od najpopularnijih modnih dizajnera kao što su Marc Jacobs i Carolina Herrera. Ovaj klasičan i prepoznatljiv dizajn bit će vaš odabir za posao, subotnji izlazak ili svečane prigode. 

Pletene haljine na pruge

Jednostavna, a opet efektna! Pletene haljine od lagane rebraste tkanine veselih boja i prugica idealan su odabir za one koji muku muče s kombiniranjem i usklađivanjem odjevnih predmeta i boja. 

Puf rukavi

Takozvani dramatični 'puf' rukavi ove sezone postaju sve popularniji. Viđat ćemo ih u varijantama od jarkih do voluminiziranih rukava s različitim dezenima poput nagomilanih pusa, ruža i slično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All smiles in my darling @choosy statement sleeve top 🥰☕️🥐 #itschoosy

Objavu dijeli Audriana Lorraine (@audrianalorraine)

Šarene 60-e

Ovog proljeća idemo na zabave kao da je 1969! Oslikani i šareni detalji na haljinama koji izgledaju baš kao da su iz šezdesetih viđeni su na revijama Pacco Rabannea, Marca Jacobsa i Fendija. Vintage dizajn, boemske tkanine, folklorni detalji i snaga cvijeća koji su obilježavali modne trendove šezdesetih ovog proljeća obilježit će i 2020!

Haljine s volanima

Dajte svojim haljinama dašak drame ovog proljeća i odlučite se za haljinu s volanima. Kombinirajte ih s ravnim sandalama, tenisicama ili visokim čizmama, piše Whowhatwear.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55

 

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru