Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Želiš zdravo smršavjeti? Nazovi na Dežurni telefon!

 Želiš zdravo smršavjeti? Nazovi na Dežurni telefon!
6

Ako već dugo vodiš borbu sa suvišnim kilogramima i nepouzdanim dijetama, praktični savjeti za zdrav način postizanja optimalne težine onda su ti više nego dobrodošli!

VIDEO

Nazovi na Dežurni telefon Zdrave Krave i postavi pitanje stručnjaku!

U želji da postigneš vitku liniju svojim savjetima ti mogu pomoći stručnjaci Zdrave Krave! Sa svim upitima o tjelovježbi, namirnicama koje su bogate hranjivim tvarima i siromašne kalorijama te mogu pomoći pri uspješnom mršavljenju i poboljšanju zdravlja, možeš se telefonskim putem obratiti našim stručnjacima na broj 060 50 10 10. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. Savjete psihologa, nutricionista, fitness trenera i ginekologinje možeš dobiti svakim danom od ponedjeljka do petka. 

Nazovi i postavi pitanje stručnjaku svaki dan od ponedjeljka do petka

Savjete i korisne prijedloge u periodu od 16 do 18 sati možeš dobiti:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ponedjeljkom od psihologa, stress managera i NLP praktičara Igora Čerenšeka
Potraži od njega savjete za jednostavnije suzdržavanje od prejedanja ili izgladnjivanja, podršku u nošenju s osobnim izazovima u vježbanju te savjete u vezi svih ciljeva koje želiš ostvariti.

Utorkom od kondicijskog trenera i profesora kineziologije Marina Bašića
Potraži od njega savjete o tome kako uz užurbani dnevni ritam možeš poboljšati zdravlje, tjelesni izgled i samopouzdanje. Nauči kako složiti pravilan raspored tjelovježbi.

Srijedom od nutricionista te sveučilišnog magistra fitofarmacije i dijetoterapije Nenada Bratkovića
Saznaj pomoću kojih namirnica možeš ojačati imunitet i smanjiti umor, a da pritom ne ugroziš liniju. Potraži od njega savjet o prehrani pomoću koje možeš na zdrav i siguran način izgubiti višak kilograma.

Četvrtkom od nutricionistice dipl. ing. Mirje Jošić
Želiš promijeniti svoje prehrambene navike? Potraži njezine savjete o tome koje namirnice je najbolje kombinirati za uravnoteženu i zdravu prehranu. Saznaj koja dijeta ti najbolje odgovara.

Petkom od specijalistice ginekologije dr. sc. Ulle Marton
Znaš li da se vaginalna infekcija gljivicama Candidae albicans može javiti i zbog nedostatka željeza, cinka, folne kiseline i vitamina B12? Potraži njezin savjet u vezi neredovitih menstrualnih ciklusa te svih ginekoloških tegoba kojih se želiš riješiti.

Vikendom i blagdanima stručnjaci nisu dostupni putem Dežurnog telefona, ali im možeš poslati pismeni upit.

Nazovi svog stručnjaka na 060 50 10 10 i postavi mu pitanje! Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om.

IT jedan d.o.o., 062/700 700

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Jeste li među njima? 3 znaka Zodijaka čeka desetljeće sreće
VELIKI SRETNICI

Jeste li među njima? 3 znaka Zodijaka čeka desetljeće sreće

Sljedećih deset godina za njih će biti odlično, ne samo na financijskom, već i privatnom planu. Imat će mogućnosti i priliku ostvariti značajne uspjehe

'Kada sam saznala da mi suprug umire od raka, pretvorila sam se u napaljenu tinejdžericu'
NEOČEKIVANE EMOCIJE

'Kada sam saznala da mi suprug umire od raka, pretvorila sam se u napaljenu tinejdžericu'

Kada je njezinom suprugu dijagnosticiran neizlječivi rak, Stacey Heale je očekivala da će osjetiti intenzivnu tugu i bezgraničnu ljubav. Nije očekivala emocije koje je osjetila
Dnevni horoskop za srijedu 10. travnja: Netko izlazi iz ljubavne krize, Bik žudi za slobodom...
LJUBAV JE U ZRAKU

Dnevni horoskop za srijedu 10. travnja: Netko izlazi iz ljubavne krize, Bik žudi za slobodom...

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 10. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje