Lifestyle

Komentari 21

'Žena u dućanu rekla mi je da sam trudna, kod kuće sam napravila test i prošla me jeza'

'Žena u dućanu rekla mi je da sam trudna, kod kuće sam napravila test i prošla me jeza'

Influencerica Lana Bianca s pratiteljima je podijelila jedinstvenu priču kako joj je nepoznata žena u dućanu rekla da je trudna: 'U potpunom sam šoku'

Australka Lana Bianca sa svojih 372,000 pratitelja na TikToku svakodnevno dijeli detalje iz privatnog života. Tako je prije nekoliko mjeseci podijelila tužnu vijest, da je izgubila bebu. Samo tri mjeseca kasnije, nepoznata joj je žena prišla i rekla joj je da je trudna što ju je šokiralo.

- Nećete vjerovati što mi se sad dogodilo - rekla je Lana u videu, pa ispričala da je odmah kupila sedam testova za trudnoću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lana je majka troje djece, a nakon izgubljenog anđela vijest o trudnoći ju je jako iznenadila. Njezin video prikupio je čak 21 milijun pregleda, a sad čeka svoju duginu bebu.

Dugine bebe su izraz koji se koristi diljem svijeta za bebu koja dolazi nakon spontanog pobačaja, mrtvorođenog djeteta ili smrti novorođenčeta, a tako se zove jer označava kraj oluje i donosi sunce.

- Definitivno vidim crtu na testu. Slaba je, ali se odmah pokazala - rekla je Lana u videu, trenutak prije nego je briznula u plač.

Influencerica se ubrzo snimila kako lijepu vijest dijeli sa svojim partnerom, koji je imao jednako emotivnu reakciju. Lana je danas trudna 19 tjedana i često dijeli svoje dnevne rutine, recepte i detalje drugog stanja.

Milijune ljudi raznježio je njezin video:

- Tu ženu poslao ti je anđeo. To je tako prekrasno - samo je jedan od mnoštva komentara.

 

 

Najčitaniji članci