Obavijesti

Lifestyle

Komentari 62

Žene otkrile koje seks poze su im najgore - i zašto ih ne vole

Žene otkrile koje seks poze su im najgore - i zašto ih ne vole

Žene su objasnije zašto izbjegavaju i što im to smeta kod određenih poza. Izdvojile su ih sedam, a među njjima su - misionarska poza, pseća, kaubojka, obrnuta kaubojka, stojeći, poza 69 i žlica

VIDEO

Obrnuta kaubojka

Gaia (31): Ne znam kako opisati koliko mi je ta poza očajna, jer je obrnuta od smjera moje vagine. Nema šanse da tako postignem orgazam. I, osim toga, dečki me često traže da se igram s njihovim testisima dok smo u toj pozi, kao da nemam dovoljno brige dok se pokušavam usredotočiti na vlastiti užitak.

Gabby (26): Ne mogu uhvatiti ritam u toj pozi, a i udebljala sam se pa mi baš nije ugodno da mi partner gleda stražnjicu odozdo. Ali, volim ga oralno zadovoljiti.

Kaubojka

Daphne (24): A joj, ta poza je toliko dosadna. Ne pruža mi nikakvo zadovoljstvo i totalno je iscrpljujuća. Kako mogu imati orgazam kada umirem i znojim se? Moji partneri vode brigu o tome što ja želim tako da rijetko prakticiramo tu pozu, prenosi menshealth.com.

Lotus

Molly (30): U redu, lotus poza nije tako loša, to je vrsta intime. Ono što mrzim kod nje je to što se jedva mogu pomaknuti, ne mogu doživjeti orgazam, a moj partner bi stalno tako.

Oživite nestalu strast: Za bolji seks važno je biti svjestan sebe
Oživite nestalu strast: Za bolji seks važno je biti svjestan sebe

Bria (35): Nije mi loša ta poza, ali ne volim je raditi sa svojim partnerom. On pristane na tu pozu samo zbog mene, što izvuče svu zabavu iz svega. Voljela bih da ima isti ukus u seksu kao ja, ali on ne voli lotus. Jesam li čudna?

Misionarski

Jasmine (27): Nemam dovoljno stimulacije klitorisa u toj pozi. Mogu svršiti jedino ako si sama pomognem prstima. Najdraže poze su mi pseća (više ležeći) i seks s boka.

Sheila (38): Ne volim misionarku pozu jer se osjećam zgnječeno. Ne znam, možda momci s kojima spavam jednostavno nemaju dovoljno snage u gornjem dijelu tijela, uvijek se osjećam kao da ne mogu disati. To jednostavno nije za mene.

Žlica

Mary (27): U toj pozi se osjećam kao da imam 80 godina, a to nije nimalo seksi. Nekako mi se čini da bi tu pozu trebali čuvati za starije dane, kada budemo u braku i imamo petero djece. Mladi smo i živahni tako da je pseća poza ipak bolji izbor.

Stojeći

Bianca (34): Stvarno mrzim bilo koji položaj koji ne uključuje mene na leđima ili da sam ja na njemu. U stojećoj pozi se ne mogu koncentrirati na seks, stalno razmišljam gdje su mi noge i ruke. Na leđima je puno bolje.

Olivia (25): Izbjegavam tu pozu kad god mogu. Ta poza je prilično loša, izgleda seksi u filmovima, ali u praksi je vrlo nespretna. Kako se seksati kada je njegov penis 30 centimetara iznad moje vagine?

Poza 69

Olive (24): To mi je čudno i neugodno. U toj pozi nemoguće se u isto vrijeme usredotočiti i na njegov i na vlastiti užitak.

Danielle (28): Ja sam niska, a dečki s kojima sam izlazila obično su bili visoki, tako da nam je ovaj položaj gotovo nemoguće izvesti. Bilo je slučajeva kada je partner bio niži ili dovoljno fleksibilan, ali, bez obzira na to, nekako se ne mogu koncentrirati na užitak u toj pozi.

Kakvi ste prije, a kakvi nakon seksa? Ovan i Lav su 'sprinteri'
Kakvi ste prije, a kakvi nakon seksa? Ovan i Lav su 'sprinteri'

Ali (24): Meni ta poza nema nikakvog smisla i odmah kažem da to neću učiniti.

Michelle (26): Ne, hvala, moj partner i ja ne volimo tu pozu iako jako volimo seks i uživanje, ali na druge načine.

Što vam donosi ljubavni horoskop do kraja godine? Bikovi će zadoviti gdje stignu, a Djevice neće moći odoljeti posebnoj osobi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara