Obavijesti

Lifestyle

Komentari 63

Žene se na spoju prave glupima da se muškarci ne osjećaju loše

Žene se na spoju prave glupima da se muškarci ne osjećaju loše
1

Portal Match, koji se bavi spajanjem potencijalnih partnera, proveo je anketu koja je pokazala kako žene pristaju na spuštanje ljestvice ako je potencijalni partner zgodan, samo da bi izlazile

Šest od deset žena priznaje da su se na spojevima pravile glupima, kako ne bi 'preplašile' manje inteligentne muškarce. Polovica njih nastoji pronaći partnera koji ih mentalno potiče, no čak 82 posto žena kaže da je sretno što izlaze, makar i s manje inteligentnim muškarcem, ako je zgodan frajer u pitanju. Pokazala je to anketa na portalu Match, koji pruža priliku za upoznavanje partnera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:08

 

Anketa je pokazala i da svaka peta žena obično prekida razgovor ako procijeni da muškarac o temi o kojoj su počeli razgovarati nema pojma. Istodobno, oko 31 posto žena pretvaralo se da ih zanimaju automobili i nogomet, iako baš i nije tako. 

Pet stvari koje muškarci i žene ne razumiju jedni o drugima
Pet stvari koje muškarci i žene ne razumiju jedni o drugima

Na prvom mjestu kvaliteta koje se traže kod muškarca, ispitanice žele vjernost, potom smisao za humor te ambicioznost. Slijede stil, inteligencija, dobri maniri te seksepil, ako je suditi po anketi koju je ispunilo 2000 Britanki.

Pritom se pod intelektom ne podrazumijeva nužno ono što razvijamo u školi, već kombinacija životnog iskustva i emocionalne inteligencije te nešto što vas razlikuje od ostalih, kaže Hayley Quinn, stručnjakinja za spajanje parova iz Londona, prenosi The Sun

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak