Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

'Život mi je borba, u ničemu ne uživam, koji je smisao svega?'

'Život mi je borba, u ničemu ne uživam, koji je smisao svega?'

Sa svojih 72 godine žena se bori s lošim zdravstvenim i financijskim stanjem. Osjeća se kao da nema u ničemu uspjeha, a svaki dan joj je borba za opstanak. Pita se je li to smisao njezina života?

VIDEO

Poštovani Mevludine, 

imam 72 godine i osjećam se izgubljeno. Uništilo me je zdravstveno, a pogotovo financijsko stanje koje traje već više godina. Pitam se zašto mi je život svakidašnja borba i zašto ni u čemu ne uspijevam.

Vidite li mi u budućnosti poboljšanje u financijama? Volim biti u društvu, volim ljude i jako sam otvorena prema prijateljima kojih malo imam. Živim kao podstanar. Koji je smisao mog života? 

šifra: help

Alen Vuković

Odgovor:

Vi ste kao svestrani, temeljiti i volite red. Savjetodavac ste i mnogima se nađete na usluzi no nažalost sebi je najteže pomoći. U finim ste godinama i vi i suprug, a podstanari ste. Vidim da ste imali puno toga i da vam je išlo, no zadnjih godina prisutne su teškoće s financijama. Suprug se trebao više truditi.

Vidim da ste imali puno toga, no mnogo ste i izgubili. Suprug je postao nezadovoljan, ljut i vrlo kompliciran, no vi trebate zajedničkim snagama opet krenuti ispočetka. Vidim stabilnost i izlaz iz situacije, ali ne tako skoro. Kad se svi potrudite, vidim poboljšanje.

Za tri godine vidim stabilizaciju na svim poljima. Kćerki stoje brak i djeca. Kontrolirajte štitnjaču, a suprug prostatu i dišne organe, drugo je u redu. Nažalost slušali ste pogrešne ljude koji su vas samo zavaravali, zato postupite onako kako sam vam predložio.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti