Lifestyle

Komentari 25

Životna svrha znakova Zodijaka - Ovan treba preuzeti vlast, Lav potaknuti ljude oko sebe...

Životna svrha znakova Zodijaka - Ovan treba preuzeti vlast, Lav potaknuti ljude oko sebe...

Osim ako niste jedan od nekolicine odabranih koji prirodno znaju svoj životni poziv, možda ste se pitali o svojoj pravoj svrsi, o tome gdje biste trebali usmjeriti svoju energiju, što je stvarno važno...

Ovan

Jedan od natjecateljski nastrojenih i ambicioznijih znakova, Ovan cvjeta u postignućima i napretku. Voli gurati stvari naprijed.

Životna svrha: Bilo da napredujete u umjetnosti, tehnologiji ili poslu, svakako preuzmite vlast i usredotočite se na razvoj nečeg novog za napredak društva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik

Bikovi žude za stabilnošću u svim područjima svog života, od karijere do veze. To ih, naravno, ne sprječava da žude za materijalnim posjedima.

Životna svrha: Kao znak koji voli stjecanje materijalnih dobara i bogatstva, kao i njegovanje stabilnosti u odnosima, briga za voljene vaša je krajnja svrha.

Blizanci

Blizanci imaju tendenciju da budu odlični sugovornici i često su fantastični čuvari mira. Ponekad se opisuju kao 'ljepilo koje spaja cijelo čovječanstvo'.

Životna svrha: Ne zaboravite provjeriti one oko sebe, ali oslonite se i na svoj slobodni duh. Bez sumnje ćete svima usaditi ideju slobode.

Rak

Rakovi imaju nevjerojatnu moć hvatanja najsuptilnijih neverbalnih znakova. Njihova je emocionalna inteligencija bez premca, što ih čini velikim empatima.

Životna svrha: Vi ste velika emocionalna podrška i uvijek nudite rame za plakanje. Oslonite se na ovu snagu i ne zaboravite pokazati svijetu snagu bezuvjetne ljubavi.

Lav 

Drugi znakovi se dive Lavovima zbog odlučnosti i nevjerojatnog duha.

Životna svrha: Osloni se na svoju sposobnost da izvučeš najbolje iz loše situacije. Iskoristite svoju vatrenu osobnost i nepobitan smisao za humor da potaknete ljude oko sebe.

Djevica

Rođeni u znaku Djevice obično imaju duh orijentiran na pružanje usluga što ih čini neprocjenjivima u bilo kojem radnom okruženju. Uvijek imaju nešto za dodati.

Životna svrha: Djevice su obično hrabre i pouzdane osobe, čija je životna svrha rad na poboljšanju društva.

Vaga

Vage vole razjasniti svoje činjenice prije donošenja važne odluke. Izvrsni su u situacijama koje zahtijevaju pravedan, logičan i pristojan stav.

Životna svrha: Velika životna svrha Vaga je korištenje svog analitičkog uma i nepristranog stava u borbi za pravdu u ovom svijetu.

Škorpion

Škorpioni imaju zavidnu hrabrost da se suoče s mračnijim stvarima u životu. Ništa ih neće odvratiti od jurnjave za onim što žele. Često su tajanstveni i komplicirani.

Životna svrha: Životna svrha Škorpiona je pokazati drugima da je sve moguće, sve dok imate strasti i volje. Oni potiču druge znakove da izađu iz svoje zone udobnosti.

Strijelac

Strijelac napreduje u otkrivanju novih stvari. Imaju vječno pozitivan pogled na život i njeguju činjenicu da uvijek postoji nešto novo.

Životna svrha: Vaša bi životna ambicija trebala biti - inspirirati druge svojom nepokolebljivom pozitivnošću i žarom za životom. 

Jarac

Najambiciozniji od svih znakova, Jarci su u stanju nadvladati sve što im stane na put. Oni su rigorozni i marljivi, a sve to podižući sve oko sebe.

Životna svrha: Životna svrha Jarcu je pokazati svijetu moć njegovanja i bezuvjetne, nepokolebljive podrške drugima.

Vodenjak

Često ih se smatra najbuntovnijim, rođeni u znaku Vodenjaka vole prkositi konvencijama. Iznad svega cijene kreativnost i originalnost te vole rušiti stereotipe.

Životna svrha: Vaša svrha u životu je potaknuti upravo taj duh u drugima. Potaknite druge da krče vlastiti put i imaju povjerenja u vlastitu intuiciju.

Ribe

Još jedan vrlo osjetljiv znak, Ribe najbolje funkcioniraju kada posvete vrijeme pomaganju drugima. Rođeni u znaku Ribe obično su vrlo dobrotvorni, s kreativnom i duhovnom energijom.

Životna svrha: Vaša svrha je nadahnuti druge da koriste svoju moć samoizražavanja. Na taj način možete pomoći da se duše okupe na najdubljim razinama, piše MSN.

Najčitaniji članci