Lifestyle

Komentari 5

Znak Zodijaka s kojim je najteže prekinuti i s kojim je najlakše

Znak Zodijaka s kojim je najteže prekinuti i s kojim je najlakše

Žena u znaku Bika rijetko kad zapne za bivšeg, a to onda mora biti netko jako poseban. S druge, Blizanke mrze biti same i vole da veza potraje, pogotovo zato jer ne pronalaze brzo novu ljubav

Donosimo horoskopske znakove s kojima je najteže prekinuti, rangirani od najlakšeg do najtežeg i koliko brzo svaki znak ide dalje:

1. Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Nikada se ne morate brinuti za ženu pod ovim znakom kada su u pitanju prekidi. Može nastaviti vrlo brzo, a rijetko kad zaglave zbog bivšeg. Toliko su strastvene da im je pronalazak nove ljubavi lak zadatak. Ona nikada ne mora tražiti ljubav jer joj sama dođe.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Stabilnost joj pomaže da brzo napreduje. Rijetko kad zapne za bivšeg. Ako to učini, on mora biti doista netko poseban. Pouzdana je i stabilna u vezi, pa će imati otvorenu komunikaciju o bilo čemu.

3. Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Samopouzdanje bi moglo biti njeno srednje ime jer ova žena nakon prekida ni ne razmišlja o svom bivšem. Ona je samouvjerena i shvaća da nema apsolutno nikakvog razloga zadržati vezu koja nije uspjela.

4. Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Ona nema apsolutno nikakvih problema s nastavkom nakon što joj veza završi. Gotovo je ludo kako će brzo pronaći novu ljubav. Toliko je znatiželjna oko svega, pa tako i veza.

5. Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Čim spomenete prekid veze, ona će se oprostiti od vas i neće se predomisliti. Neće brzo pronaći novu ljubav jer voli odvojiti to vrijeme za sebe i biti sama prije nego što uđe u novu vezu. Ne očekujte da će vam se vratiti ako je napustite.

6. Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Prilično brzo prebolijevaju bivšeg i rijetko kad zapnu u neodređenom odnosu. Jako oprezno ulazi u novu vezu, a ponekad ni ne pokušava. 

7. Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Budući da je Djevica iznimno sramežljiva, teško joj je krenuti dalje nakon prekida. Ona zna koliko je teško pronaći novu ljubav, pa kad je pronađe, čvrsto se drži nje koliko god može. Upoznavanje nove ljubavi teško joj pada.

8. Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Ako prekinete s njom, neće vam biti zadnji put da je vidite. Kretanje dalje nije joj jedna od jačih strana u životu. Pokušava sve kako bi veza funkcionirala, čak i ako vas dvoje niste idealan par.

9. Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Ona je izuzetno strastvena i tvrdoglava kad god je u pitanju veza. Njena strast prema vama odvest će vašu vezu daleko, ali kad jednom završi, definitivno će vas opsjedati. Tvrdoglava je oko svega, a to uključuje i uspjeh veze. Nova ljubav ne dolazi joj često, pa kad se dogodi, želi da potraje.

10. Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Njoj je obitelj uvijek najvažnija stvar, pa u vezi razmišlja o tome da ima obitelj s vama. To vas ne mora uplašiti jer neće razgovarati o tome sve dok se ne osjeća dovoljno ugodno. Zbog toga joj je teško krenuti dalje jer je toliko vremena razmišljala o budućnosti.

11. Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Mrzi biti sama, pa kad je u vezi, voli da to potraje. Ona može ponekad biti neodlučna, ali jedina odluka koju zna donijeti je da ne bude sama. Ne pronalazi brzo novu ljubav, što je još jedan razlog zašto se ne odvaja od bivšeg.

12. Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Voli biti u vezama jer je duboko sentimentalna i emotivna. Budući da ima tako visoku emocionalnu razinu i jedna je od najvjernijih žena koje ćete ikada sresti, često ne želi napustiti partnera. Odlučuje ostati vjerna partneru, čak i ako nisu zajedno, jer je zaljubljena, piše Your Tango.