Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Znate kako izgledaju mliječne žlijezde? Mnoge je iznenadilo

Znate kako izgledaju mliječne žlijezde? Mnoge je iznenadilo

'Mliječne žlijezde? Što je to? Kako izgledaju? Imam li ih i ja?', najčešće su reakcije na Twitteru nakon što je objavljena fotografija koja prikazuje ženske mliječne žlijezde

VIDEO

Ženska dojka sastoji se od mliječnih žlijezda koje su okružene masnim tkivom i vezivom. Mlijeko koje žlijezde izlučuju izlazi kroz kanaliće, na bradavicu dojke. Toliko otprilike znaju svi, ali grafika koja ih prikazuje ipak je uspjela zbuniti mnoge.

Iako je u samo par dana postala pravi hit, samo na Twitteru ju je lajkalo više od 130 tisuća ljudi, mnogi nisu ni znali što gledaju, a neki su pomislili i da nije vjeran prikaz već ilustracija sa cvijećem. 

- Upravo sam shvatila da nikad nisam vidjela kako ženski mišićni sustav izgleda. Uopće nisam tako zamišljala mliječne žlijezde - napisala je tako korisnica Artist formerly known as Byeonce na Twitteru. 

A bilo je i onih koje je izgled žlijezda čak izbezumio i istraumatizirao.

- Ovo nisam trebao vidjeti, imat ću traume - napisao je korisnik Ms_MashP, a jedna je djevojka čak dodala kako 'više ne želi imati grudi'. 

- Isprva sam mislila da je netko preko grudi stavio cvijeće, umjetnosti radi. A sad mi izgleda kao čudno strano biće koje živi u mom tijelu - napisala je korisnica Amandala What You Must.

Majke su za grafiku ipak mislile da je predivna, jer, kako kaže korisnica YourFavBlackAuntie, te su 'stvari' ipak hranile njenu djecu.

A jedna je mama na fotografiju 'naletjela' baš u trenutku dok je dojila svoju bebu:

- Gledam ovo u 3 ujutro dok dojim bebu, cool je - napisala je na Twitteru Nazanin R. Floyd, dok su se mnogi i čudili zašto im nitko u školi nije ništa slično pokazao, već su samo imali prilike gledati grafike o muškoj anatomiji. A kao i uvijek, našlo se i onih koji su se uspjeli našaliti:

- Izgledaju kao oni vodeni baloni koji se napune vodom pa ih odjednom imaš 100 komada - napisao je Lol No, koji se potrudio i fotografijom demonstrirati 'na što je točno mislio'. 

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme