Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
17 komentara

Znate li koja je svrha malenog džepića na ženskim gaćicama?

Njegova prvenstvena funkcija je smanjivanje doticaja sa sintetičkim materijalima koji potiču razvoj bakterija i bakterijskih infekcija, a oslobađa 'disanje' intimnih dijelova

Sexy female underwear drying on rope
Foto: Dreamstime
17 komentara

Prema svjetskim zdravstvenim standardima, unutarnji dio gaćica koji se nalazi u izravnom kontaktu s najintimnijim dijelom ženskog tijela mora biti prekriven mekanim, nježnim i prirodnim materijalom.

To je izuzetno važno, pogotovo ako su u pitanju sintetički modeli donjeg rublja. Materijal se mora ušiti u gaćice, ali šavovi na dva mjesta mogli bi iritirati intimno područje, pa se stoga s jedne strane ipak ne pričvršćuje za gaćice.

I VRSTA BRAŠNA JE BITNA Francuski slastičar otkrio kako napraviti savršene palačinke

Zbog toga nastaje mali džep koji, usprkos mišljenju mnogih muškaraca, ipak ne služi za nošenje nekog predmeta. Njegova prvenstvena funkcija je smanjivanje doticaja sa sintetičkim materijalima koji potiču razvoj bakterija i bakterijskih infekcija, a oslobađa disanje intimnih dijelova i upija eventualne tjelesne tekućine.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Tema: To mi treba

Možda vas zanima i ovo:
Message