Obavijesti

Lifestyle

Komentari 217

Znate li mane svog partnera? Evo što horoskop kaže o tome...

Znate li mane svog partnera? Evo što horoskop kaže o tome...

Ovan voli stvarati probleme i tamo gdje ih nema, Djevica će vas provjeravati, Lav se duriti ako ne dobija dovoljno pažnje, a Vodenjak će se namjerno inatiti kako bi dobio što želi

VIDEO

Ovan

S pripadnicima ovog znaka u Ovnu u ljubavi vas očekuje podosta problema. Oni ih vole stvarati i tamo gdje ih nema,najčešće svojom ljubomorom, posesivnošću i impulzivnim scenama pred drugima. Vješti su u pasivnoj agresiji, ako im nešto nije po volji očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način natrljati to na nos.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:41

Bik

Kao i kod Ovna, pripadnike ovog znaka u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Mučiti partnera mogu ignoriranjem, glumom i prikazivanjem kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvijek najpametniji.

Blizanci

Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su više usredotočeni na sebe nego na partnera, a očekuju da se on uvijek trudi oko njih. Čini se da nikad nisu zadovoljni, a namjerno će provocirati ljubomoru. Otrovne riječi i uvrede nisu im nepoznanica.

Život kakav želite: 8 načina koji će vam pomoći da to i ostvarite
Život kakav želite:  8 načina koji će vam pomoći da to i ostvarite

Rak

Najgora stvar kod pripadnika ovog znaka je što se mogu uvrijediti na gotovo sve što im kažete. Opsjednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju posve bezosjećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su zauvijek mrziti onog tko ih jako povrijedi. Za oprost ih treba dugo umoljavati.

Fotolia

Lav

Pripadnici ovog znaka nanjušit će slabosti svog partnera i svaki put kad se osjete ugroženo, prebacivati krivnju kako bi sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju te dramatiziraju do besvijesti.

Djevica

Uvijek spremni na kritiku, pripadnici ovog znaka prema nikome nisu tako grozni kao što su prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora biti onako kako su oni zamislili, a ako nije dure se danima. Skloni su provjeravanju partnera te su često posesivni.

Vaga

S njima partner teško može znati na čemu je, jer na najmanju sitnicu mogu promijeniti stav i raspoloženje. Imaju cijeli set pravila kako se njihov odabranik treba ponašati, pa čak i odijevati. Smatraju da ih partner treba slušati u svemu te se postavljaju kao pametnjakovići i savjetnici.

Rivalstvo između braće i sestara nije lako riješiti, no postoje načini uz koje ih možete ublažiti
Rivalstvo između braće i sestara nije lako riješiti, no postoje načini uz koje ih možete ublažiti

Škorpion

Pripadnici ovog znaka skloni su flertu, ali i aferama. Sposobni su manipulirati i lagati kako bi došli do svog cilja, a stanete li im na žulj, napadaju na vaše samopouzdanje. Iako neće raditi scene u javnosti, ako ih osramotite pred društvom to će vrlo teško oprostiti.

Strijelac

Iako će se zaklinjati na vječnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka uvijek će gledati što njima odgovara i kako okrenuti situaciju u vlastitu korist. Ako pogriješite, očekujte da će vam soliti pamet, no ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji jer će to doživjeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Jarac

Poput Djevica, Jarčevi imaju gomilu očekivanja od partnera, a to će mu u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su jako dobro sakriti vlastite osjećaje i inzistirati na tome da problem nikad nije u njima.

Osam mjeseci se dopisivao s curom koju nije vidio, a onda otkrio da je to njegova cimerica
Osam mjeseci se dopisivao s curom koju nije vidio, a onda otkrio da je to njegova cimerica

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih nitko ne osjeća potpuno voljen. Obožavaju se inatiti, ali i glumiti inat kako bi došli do svog cilja. Ako su povrijeđeni, to nikada ne priznaju, no vraćaju trostruko.

Ribe

Kako su svjesni da u ljubavi puno daju, još je veći njihov strah da im to neće biti uzvraćeno. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga, reda radi. Ipak, to će rijetko priznati, a vrlo uvjerljivo nameću partneru krivnju suzama u očima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 217
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith