Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Zodijak u lipnju: Najbolje stvari koje će se dogoditi vašem znaku

Zodijak u lipnju: Najbolje stvari koje će se dogoditi vašem znaku

Ljetni solsticij 21. lipnja navješćuje sezonu Rakova koji tad imaju svoj trenutak kad su u centru pažnje. Vage će biti nadahnute da zagrebu ispod površine svojih odnosa, a Škorpioni da razmisle o svojim ciljevima

VIDEO

Općenito, pomrčine Sunca uvode novost, a vidjet ćemo kako će ta tema oblikovati mjesec lipanj, kaže astrologinja i autorica 'Cjelovite knjige snova', Stephanie Gailing

POGLEDAJTE VIDEO: Velike promjene u ljubavi

Pokretanje videa...

00:35

- Svi će ovog mjeseca osjetiti kako se događa promjena. Sve što je u našim životima premašilo rok trajanja, počet će se otpuštati, tako da možemo uvesti nove stvari u svoj život te im pružimo priliku da se razvijaju - kaže ona. 

Ovan

Najbolji dani: 10. do 12. lipnja

Za Ovna je ovo vrijeme opuštanja, ispunjeno ljubavlju. 

- Njihov planetarni vladar Mars 11. lipnja se seli u petu kuću ljubavi i kreativnosti što za Ovna znači da će to biti jako romantično razdoblje - kaže Gailing. 

Energija ove tranzicije je snažna i može utjecati na vas dan prije i dan kasnije. 

Fotolia

- Vrijeme je da u svoj život pozovete romantiku ili kreativnost, učinite nešto od srca, bio to odlazak na večeru ili pripremanje iste za partnera kod kuće - kaže Gailing, 

Bik

Najbolji dani: 1. do 3. lipnja

Početkom mjeseca njihova vladarica Venera je u skladnom aspektu Jupitera što će se odraziti na život Bikova tako što će dobiti pozitivan poticaj u prijateljstvu i vezama. 

- Ovaj planet se zasniva na širenju, blagodati i rastu, a tu imate i Veneru koja se bavi ljubavlju i užitkom, smještenu u središtu pozornice - kaže Gailing i dodaje da je ovo pravo vrijeme za Bikove da se druže i zabavljaju. 

Blizanci

Najbolji dani: 9. do 11. lipnja

Ne može se poreći da će pomrčina Sunca biti najveći trenutak za ovaj znak u mjesecu. 

Gailing savjetuje da iskoristite priliku i napravite retrospekciju svojeg života kako biste identificirali sve što vas ograničava i sputava.

- Te stvari vas mogu sprječavati da napredujete. Ali kad ih odlučite ukloniti iz svojeg života, možete se otvoriti cijelom svijetu i stvoriti nove prilike da zablistate - kaže.

Ova tri horoskopska znaka su uvijek u pravu ili barem to misle
Ova tri horoskopska znaka su uvijek u pravu ili barem to misle

Rak

Najbolji dani: 20. do 21. lipnja

Ljetni solsticij 21. lipnja navješćuje sezonu Raka, zajedno s najdužim sunčanim danom tijekom cijele godine. Prikladno, Rakovi tad imaju svoj trenutak kad su u centru pažnje. 

- Osjetit će se povezanijima sa svojim osjećajem sebe i onim što ih njeguje i hrani njihovu dušu - kaže Gailing. 

- Kako biste to maksimalno iskoristili, posvetite se sebi i svemu što vas veseli: bavite se svojim hobijima, učite nove stvari, napravite štogod vas ispunjava - savjetuje. 

Lav

Najbolji dan: 27. lipnja

Venera - planet zadovoljstva, ljubavi i romantike - ulazi u znak Lava, dižući strastvenu i vatrenu Lavlju romantičnu stranu do novih visina. 

Ilustracije parova

- Ovo je savršen trenutak da se okrenete svojem partneru i kažete mu koliko ste zahvalni na svemu što čini za vas. Kao rezultat toga sigurno ćete osjetiti snažniju i sretniju vezu - kaže.

Djevica

Najbolji dani: 21. do 23. lipnja

Merkur se pomiče iz retrogradnosti i izravno izlazi 22. lipnja, a tijekom nekoliko dana koji okružuju taj pomak njegov je utjecaj vrlo jak, posebno na Djevicu, kojom vlada Merkur, planet komunikacije, intelekta i sjećanja. Djevice mogu očekivati ​​da će dobiti određenu jasnoću oko ciljeva i planova koje su smišljale.

- Ako ste razmišljali o tome kako želite napredovati u svom životu ili preispitati ​​stvari, ovo bi bilo sjajno vrijeme da poduzmete nešto, jer ćete opet moći jasnije vidjeti horizont - kaže Gailing. 

- Razmislite koga zapravo želite vidjeti, koju temu želite istražiti ili koje mjesto želite posjetiti, a zatim to napravite. Ovo je prilika da proširite svoj krug ljudi, povećate aktivnosti ili jednostavno proširite svoje horizonte - objašnjava.

Vaga

Najbolji dan: 23. lipnja

Planetarni vladar Vage je Venera, a 23. lipnja suprotstavlja se Plutonu, planetu preobrazbe i ponovnog rađanja. S tim dolazi potencijalno izazovni trenutak, koji također ima snažan potencijalni rezultat. Iako ćete biti nadahnuti da pogledate ispod površine svojih odnosa i osjećati se sumnjičavo prema onome što biste mogli otkriti, ovo će također stvoriti put za snažna otkrića i sposobnost produbljivanja romantičnih odnosa. 

Kada bi znakovi Zodijaka imali super moći evo koje bi to bile
Kada bi znakovi Zodijaka imali super moći evo koje bi to bile

- Možda se pitate da li netko iz vašeg kruga nešto skriva od vas. Možete biti proaktivni i postaviti neka unaprijed smišljena pitanja kako biste otkrili što bi to moglo biti - kaže Gailing i dodaje da će vam otkrivanje svega što se događa u vezi pomoći stvoriti još čvršće temelje odnosa.

Škorpion

Najbolji dan: 11. lipnja

Mars, jedan od vladara Škorpiona, ulazi u Škorpionovu desetu kuću.

- Škorpion će se osjećati poticajnije ili aktivnije u onome što želi raditi na poslu, a energija oko dinamike radnog mjesta bit će vrlo jaka - kaže Gailing.

- Povoljan je trenutak da malo istražite dušu i razmislite o svojim profesionalnim ciljevima te kako ćete ih ostvariti. Obratite pažnju na potencijalne nove izazove u poslu - dodaje. 

Strijelac

Najbolji dani: 18. do 22. lipnja

Strijelčev planetarni vladar, Jupiter, postaje retrogradan 20. lipnja u četvrtoj kući, što može obiteljske obrasce ili dinamiku učiniti moćnijima u dane neposredno prije, tijekom i nakon ove smjene. 

- To je prilika da saznate više o tome što za vas zapravo znači dom - kaže Gailing. 

U osnovi je njezin savjet nazvati članove obitelji ili se okupiti s njima, ako možete. 

4 dvolična znaka Zodijaka: Uz njih nikad ne znate na čemu ste
4 dvolična znaka Zodijaka: Uz njih nikad ne znate na čemu ste

Jarac

Najbolji dan: 14. lipnja

Jedan od ovogodišnjih astroloških tranzita, formiranje kvadrata između Saturna i Urana, ponovno se događa 14. lipnja, a to posebno utječe na Jarca čiji je planetarni vladar, naravno, nitko drugi nego Saturn kojeg pokreće stabilnost i struktura. 

- Iako aspekt kvadrata od 90 stupnjeva može stvoriti sukobe i napetosti (u ovom slučaju između ukočenog Saturna i pobunjenog, revolucionarnog Urana), on također pruža priliku za korisne promjene - kaže Gailing.

Ilustracije ljubavi

- Ako, na primjer, vi i vaš partner uvijek uzimate sushi kad izađete sami van, možda je vrijeme za sitne promjene pa možete probati nešto novo, na primjer libanonsku ili kinesku hranu, bilo što što vas može izvući iz kolotečine. Kad izađete iz zone udobnosti tek onda ćete imati sliku svega divnog što vas okružuje i što može postati dio vašeg života - objašnjava. 

Vodenjak

Najbolji dan: 14. lipnja

- I Saturn i Uran planetarni su vladari Vodenjaka, tako da ne iznenađuje da saturnski kvadratni tranzit Urana duboko utječe na Vodenjake. U ovom slučaju pojavit će se problemi vezani za njihovo korijenje i osjećaj povezanosti s ljudima - kaže Gailing. 

Ali fokus je i dalje na izbjegavanju krutosti: 'Moja omiljena mantra za ovo je: ostati živahan' , kaže Gailing. 

Horoskopski znakovi u seksu - od najboljeg sve do najgoreg
Horoskopski znakovi u seksu - od najboljeg sve do najgoreg

Savjetuje Vodenjake da unesu promjene u svoje fizičke aktivnosti - na primjer, da promjene vrstu vježbe koju vježbaju - umjesto joge, na primjer, neka odu na jedan HIIT trening. Biti vrlo prilagodljiv tijekom ovog razdoblja promjena otvorit će vam oči na ono što vam je možda nedostajalo.

Ribe

Najbolji dani: 23. do 27. lipnja

Jedan od planeta Riba, Neptun, 25. lipnja postaje retrogradan, što znači da će njegova energija biti posebno snažna u dane neposredno prije i neposredno nakon te smjene. Kako je Neptun planet nadahnuća, snova i maštanja, ovo je vrijeme kada će se Ribe osjećati posebno usklađenima i povezanima sa svojim unutarnjim glasom, kaže Gailing. 

Shutterstock

- To je sjajan trenutak za duhovna traganja ili posvećivanje vremena svojim snovima ili bilo što što vam omogućuje da uđete u sanjarski prostor, na primjer pišite dnevnik, čitajte poeziju ili meditirajte - savjetuje i dodaje da je ovo savršeno vrijeme kad mogu vjerovati svojoj intuiciji, piše Wellandgood.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...