Obavijesti

Sport

Komentari 147

Messi je zabio svojoj mušteriji, 'osakaćeni' Milan nije htio pasti

Messi je zabio svojoj mušteriji, 'osakaćeni' Milan nije htio pasti
8

Milan i Barcelona odigrali su 1-1 u 3. kolu skupine H u Ligi prvaka. Milan je poveo u 9. minuti preko Robinha. Messi je zabio u 24. za 1-1 što je bio i konačan rezultat...

VIDEO

Milan je dočekao Barcelonu u 3. kolu Lige prvaka praktički bez pola momčadi. "Rossoneri" su igrali bez Abbiatija, Bonere, De Sciglija, El Shaarawyja, Balotellija, Pazzinija... No i takav Milan odigrao je odličnu utakmicu protiv Barce i uzeo bod (1-1). 

- Malo smo razočarani. Dobar je ovo rezultat protiv Barcelone, ali mislim da smo mogli napraviti više. Imali smo bolji posjed lopte u odnosu na našu prošlu utakmicu protiv njih. Šteta zbog one dvije ili tri šanse, rekao je kapetan Milana, Riccardo Montolivo.

"Rossoneri" su poveli u 9. minuti susreta nakon katastrofalne pogreške Barcelonine obrane. Mascherano je pogodio loptom Piquea, Kaka je prihvatio poklon i sjajno asistirao Robinhu za 1-0. Bio je to pravi šok za katalonsku momčad.

Barcelona se pokušala vratiti, ali Katalonci su u prvih 20-ak minuta bili neprepoznatljivi. A onda je na scenu stupio Leo Messi u 24. minuti utakmice. Njegov 27. gol u gostima u Ligi prvaka, samo je jedan čovjek u povijesti ovog natjecanja zabio više golova u gostima - Cristiano Ronaldo (28). 

Messijev gol Milanu bio je njegov šesti u međusobnim utakmicama Katalonaca i "rossonera". Milan je postao Messijeva mušterija...

Na odmor se otišlo s 1-1. U drugom dijelu Barcelona je bila nešto bolja, ali Milan je također imao nekoliko konkretnih prilika. Ušao je i nedovoljno oporavljeni Mario Balotelli, ali od njega nismo vidjeli ništa. Na kraju, podjela bodova s čime mogu biti zadovoljne obje momčadi. Barcelona je nakon tri odigrana kola prva u skupini H sa sedam osvojenih bodova, prati je Milan s pet bodova na drugom mjestu. 

Bebek sudio sumnjivi penal Celticu

U drugoj utakmici u skupini H Celtic je na domaćem travnjaku bio bolji od Ajaxa 2-1. Utakmicu je sudio hrvatski sudac, Ivan Bebek, koji je izazvao bijes gostujućih igrača u 43. minuti utakmice. Bebek je pri rezultatu 0-0 za Celtic dosudio penal koji je Forrest pretvorio u vodstvo domaće momčadi. 

Ajaxov branič Denswil srušio je Celticovog igrača u šesnaestercu i to je za Bebeka bio penal. Celtic je preko Kayala u 53. minuti zabio za 2-0. Ajax je u sudačkoj nadoknadi smanjio na 2-1.

Lewandowski je u 82. minuti zabio za pobjedu u Londonu!

Atletico razbio Austriju u Beču

U skupini G gosti su bili glavni. Atletico Madrid bio je uvjerljiv u Beču protiv Austrije 3-0. Diego Costa zabio je dva gola, Raul Garcia jednom je poslao loptu u mrežu.

Zenit je na gostovanju kod Porta također uzeo puni plijen. Zasluge za to idu Keržakovu koji je u 86. minuti utakmice zabio jedini gol na susretu. 

Liga prvaka, 3. kolo:

Skupina G

  • Porto - Zenit 0-1 (Keržakov 86)
  • Austria - Atletico Madrid 0-3 (Raul Garcia 8, Diego Costa 20, 53)

Skupina H

  • Milan - Barcelona 1-1 (Robinho 9 / Messi 24)
  • Celtic - Ajax 2-1 (Forrest 43, Kayal 53 / Schone 90)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 147

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja