Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dinamovci su otišli u London: Igramo za Ademija i Zdravka...

Dinamovci su otišli u London: Igramo za Ademija i Zdravka...
6

Vjerujem da možemo dobiti u Londonu, svi smo uz Ademija i našeg predsjednika Zdravka. Za njih želimo pobijediti, rekao je Ivo Pinto uoči susreta protiv Arsenala

VIDEO

Igrači Dinama otputovali su u London gdje ih u utorak u 20,45 sati čeka utakmica protiv Arsenala na Emiratesu.

- Veselimo se još jednoj utakmici u Ligi prvaka. Igramo na jednom od najljepših stadiona protiv Arsenala. Ne treba nam veći motiv od svega ovoga. Želimo odigrati dobru utakmicu i vratiti se sretni - rekao je Zoran Mamić i dodao:

- Sve osim poraza bilo bi fantastično. Svjesni smo koliko je Arsenal jak, ali mi ćemo dati sve od sebe da ih eventualno uspijemo iznenaditi.

- Nećemo srljati, pokušat ćemo igrati kao u prvoj utakmici - kaže Zoran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ćorić, Ademi, USKOK...

Situacija u Dinamu nije bajna. Prvo je bio onaj slučaj s Antom Ćorićem , Zdravko Mamić je opet u Remetincu , a Uefa je odrezala Arijanu Ademiju najveću kaznu zbog dopinga u nogometnoj povijesti.

- Jesu li igrači uspjeli izbaciti sve to iz glave? Teško je reći. To ćemo tek vidjeti. Na to nema odgovor ni vidoviti Milan. Moramo naučiti živjeti s time, ali situacija nije bajna, to sam već rekao - rekao je Zoran i dodao:

- Ademi? Napravit ćemo sve što možemo. Želimo mu pomoći. Vjerujemo da je moguće okrenuti tu odluku u pozitivnom smjeru. Komunikacija sa Zdravkom? Prerano je o tome sad pričati.

Antolić: Potreslo nas je sve, ali moramo biti koncentrirani

Imamo privilegiju igrati protiv jedne od najboljih engleskih momčadi. Oni su favoriti, ali mi se nećemo predati. Sportski je nadati se i bilo kakav bod bio bi uspjeh za nas. Mi smo ostvarili cilj ulaskom u Ligu prvaka - rekao je Domagoj Antolić.

- Lagao bih kad bih rekao da to ne utječe na nas i da nas to nije potreslo. No moramo biti 100 posto koncentrirani na treninge i utakmice. Čuo sam se s Ademijem, podržali smo ga svi, on je naš suigrač i naš prijatelj i svi smo uz njega - dodao je kapetan Dinama.

Pokretanje videa...

Antonio Bevanda/24sata 00:30

Pinto:

Idemo na Emirates spremni. Ovo je nogomet i ništa nije nemoguće, rekao je Ivo Pinto koji će zauzeti svoje mjesto na desnom boku.

- U svlačionici vlada veliko prijateljstvo i to može puno značiti. Ponekad morate igrati i iznad svojih mogućnosti Vjerujem da možemo dobiti u Londonu, svi smo uz Ademija i našeg predsjednika Zdravka. Za njih želimo pobijediti - dodao je Pinto .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje