Obavijesti

Limona te osvježava i vodi na najbolje glazbene festivale!

Limona te osvježava i vodi na najbolje glazbene festivale!
1

Osvježi se uz Limonu do 21. srpnja i osvoji ulaznice za najveće glazbene festivale u regiji - Ultra Europe festival u Splitu i Sziget festival u Budimpešti!


Limona zna gdje je najbolja zabava ovog ljeta te je sve prave ljubitelje Limone odlučila nagraditi i uz vrhunsko osvježenje priuštiti im i vrhunski glazbeni doživljaj. Limona te poziva da sudjeluješ u natječaju putem Facebook aplikacije: prvo nagradno kolo počinje 24. lipnja 2014. i traje do 07. srpnja 2014. godine, a pobjednika Limona nagrađuje sa dvije ulaznice za Ultra Europe festival u Splitu. Drugo nagradno kolo počinje 07. srpnja 2014. godine i traje do 21. srpnja 2014, a Limona pobjednika nagrađuje sa dvije ulaznice za Sziget festival u Budimpešti.

Kako do karata?

Za ostvarivanje dobitka u nagradnom natječaju "Limona te vodi na Sziget/Ultru" potrebno je kupiti bilo koje pakiranje Limona proizvoda i kliknuti na tab "Limona te vodi..." na  Facebook stranici 'Limona Hrvatska' te upisati broj fiskalnog računa i ostaviti svoje osobne podatke (ime, prezime,  adresa, e-mail adresa, telefonski broj). Račun je potrebno sačuvati sve do proglašenja pobjednika. Da bi se kvalificirao za osvajanje nagrade, potrebno je i napisati kratak tekst o tome kako baš tebe Limona osvježava! Najkreativniji odgovor prema mišljenju žirija osvaja nagradu.

Dakle, sve što trebaš napraviti u naredna 4 tjedna jest uživati u Limoni i razmisliti o tome koga ćeš povesti sa sobom, a Limona će se pobrinuti za sve ostalo!

Kao jedan od sponzora projekta “Ljeto u MSU” Limona će također svojim fanovima na facebook stranici svaki tjedan dijeliti ulaznice za koncerte Bambi Molestersa, Elementala, Gustafa, Urban&4 i Jinxa koji se u sklopu “Ljeta u MSU” održavaju na krovnoj terasi Muzeja za suvremenu umjetnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca
PETAK ČETRNAESTI

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca

U odnosu na taj sitan ženski (i muški) svijet, kojemu je hajka temeljni oblik borbe za bolji svijet, Marija Selak Raspudić je ispala velika faca. Koliko god mi o tome šutjeli