Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Ako ne pronađu vlasnike ovim psima ostalo je 6 dana života

U ponedjeljak 30. rujna šest pasa koji se trenutno nalaze u sisačkom skloništu, ako ne pronađu vlasnike bit će eutanazirano. Traže se privremeni ili stalni udomitelji

24ljubimci/Facebook
Foto: 24ljubimci/Facebook
8 komentara

Putem naše Facebook stranice čitateljica  Marija zamolila nas je za pomoć u spašavanju šest pasa kojima, ako hitno ne pronađu vlasnika prijeti eutanazija.  Zainteresirani udomitelji mogu se javiti na broj telefona 09771855859  ili putem e-maila: ljubimci@24sata.hr

Njezinu poruku prenosimo u cijelosti.

Psi su dovezeni iz Gline, po nalogu veterinarske inspekcije, prije četiri mjeseca. Svi su imali istog vlasnika, cijepljeni su i čipirani.

 Objavljivanje i oglašavanje njihovih slika nije pomoglo oko udomljavanja. Zato smo s vlasnikom skloništa, gosp. Bugarinom, dogovorili da ih kastrira i sterilizira, nadajući se da će udomljenja zbog toga ići brže, ali opet ništa. 

Organizirali smo Dan otvorenih vrata skloništa, udomljena su dva psa, ali niti jedan od njih nije iz ove skupine najkritičnijih. 

Mi od njih ne želimo i nećemo dići ruke, ali za to nam treba Vaša hitna pomoć. Javite se kao privremeni ili stalni udomitelji, pokušajte Vi pronaći privremene ili stalne udomitelje, dijelite njihove slike i objave.

Ovi psi su prekrasni, mazni, mirni, dobri, zahvalni...

Kao što smo već napisali, cijepljeni, čipirani i kastrirani odnosno sterilizirani. Nemamo vremena i ne želimo, a to i Vas molimo, sad voditi rasprave da li ih smiju uspavati ili ne i zašto to rade ako smo se prije nekoliko mjeseci dogovorili drugačije. Oni se za te pse nemaju od koga naplatiti, a istovremeno im zauzimaju mjesto za nove kojih na ulicama ima sve više. 

Ako mislite da možete pomoći na bilo koji način učinite to, mi se s tim problemom borimo jako dugo, kontaktirali smo puno ljudi, mišljenja o tome su podijeljena i bez obzira na to što je naš stav da ti psi ne podliježu zakonskom roku od 60 dana kada mogu biti uspavani, jer imaju svog vlasnika, TO NEĆE SPRIJEČITI NJIHOVU EUTANAZIJU.

U ponedjeljak, 30. rujna, njima je zadnji dan života kada će vidjeti svoje prijatelje u skloništu i zauvijek zaklopiti svoje oči iz kojih isijava toliko ljubavi da mogu obasjati cijeli svijet. 

Pomozimo im zajedno! Dajmo im šansu da nađu svoje ljude i pokažimo  da i mi imamo ljubavi te da je znamo dati kad se to od nas najviše očekuje! Ako ih želimo spasiti moramo djelovati ODMAH, SADA, SVI ZAJEDNO!!!!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message