Obavijesti

Ljubimci

Komentari 1

Vlasnica čiji je ljubimac ubijen petardom udomila novog psa!

Vlasnica čiji je ljubimac ubijen petardom udomila novog psa!
7

Klupova nova vlasnica prije nekoliko dana tragično je izgubila svog psa. Nepoznati počinitelj stavio mu je petardu u usta, nakon čega ga je veterinar morao uspavati

VIDEO

Stariji i ranjeni psi također zaslužuju udomljenje! Poruka je to koju su s glavnog zagrebačkog trga poslali mnogi ljubitelji životinja, posjetitelji akcije Udomljavanje je fora koja se u subotu održala u Zagrebu.

- Ovom akcijom želi se ukazati na činjenicu da stariji i ranjeni psi također zaslužuju udomljenje, kako bi nakon napuštanja, ranjavanja ili dugogodišnjeg lošeg života osjetili radost življenja u obitelji - poručuju organizatori akcije iz Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba. 

Apeliraju na građane da životinje ne kupuju, već da pomognu onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Akciju je podržao i zagrebački gradonačelnik, a od 11 sati u traženju novog doma ranjenim i starim psima pomagala je i lijepa glumica Doris Pinčić koja je zaštitno lice projekta Prijatelja životinja 'Neka tvoj izbor bude udomljavanje! 

Da je akcija bila uspješna, uz brojne posjetitelje koji su obišli štand jest i činjenica da je primljeno više upita oko udomljavanja štićenika azila Dumovec i Noine Arke. 

Ovo je bio posebno sretan dan za psa koji se zove Klup koji je kao odrastao pas završio u azilu Dumovec 2009. godine i godinama čekao da netko u njemu prepozna idealnog kućnog ljubimca. Omiljen od volontera, ukrašen maramom stidljivo je danas stajao kraj štanda, zbunjen pažnjom posjetitelja. 

Njegova nova vlasnica je prije nekoliko dana tragično izgubila svog psa kad mu je nepoznati počinitelj stavio petardu u usta, nakon čega ga je veterinar morao uspavati. Unatoč svojoj tuzi, odlučila je otvoriti svoje srce i svoj dom psu iz azila.

Želi li i ti udomiti psa možeš to učiniti OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić

Stručnjaci otkrivaju: Može li brak preživjeti bez seksa?
VELIKA ANALIZA

Stručnjaci otkrivaju: Može li brak preživjeti bez seksa?

Brakovi bez seksa, iako se o njima rijetko otvoreno razgovara, češći su nego što biste očekivali. To je kada bračni par ima odnose manje od 10 puta u godini
Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići
SAMO ZA NAJHRABRIJE

Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići

Moji roditelji su čuli bebu koja plače, a svi smo slušali korake po stubama. Znali smo vidjeti kako se kvaka na vratima spavaće sobe miče gore dolje, ispričao je Britanac koji je živio u ukletoj kući