Obavijesti

Ljubimci

Komentari 3

Besplatna kastracija životinja u Zagrebu: Prijavite psa ili macu!

Besplatna kastracija životinja u Zagrebu: Prijavite psa ili macu!
2

Ispunjena prijavnica vrijedi samo za jednu životinju. U slučaju interesa za kastraciju više napuštenih životinja, potrebno je ispuniti prijavnicu za svaku pojedinu životinju

VIDEO

Udruga Prijatelji životinja i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo grada Zagreba dogovorili su suradnju u obliku programa besplatne kastracije napuštenih pasa i slobodnoživućih mačaka. 

- Upiti i prijave za kastraciju vršit će se isključivo preko  prijavnice. Nakon prijave, Udruga će izdati potvrdu s kojom će se moći dogovoriti termin kastracije' - poručuju Prijatelji životinja sa svoje internetske stranice.

Ispunjena prijavnica vrijedi samo za jednu životinju. U slučaju interesa za kastraciju više napuštenih životinja, potrebno je ispuniti prijavnicu za svaku pojedinu životinju.

O prednostima i nedostacima kastracije možete pročitati OVDJE

NADOPUNJENO:

Manipuliraju li Prijatelji životinja građanima?

Prijatelji životinja naknadno su promijenili tekst iznad prijavnice za besplatnu/povoljniju kastraciju, promijenivši naslov iz 'Prijavnica za besplatnu/povoljniju kastraciju' u 'Prijavnica za povoljniju kastraciju'. 

Također, promijenili su sam sadržaj teksta na temelju kojeg smo napisali vijest.

Na njihovu žalost zaboravili su to učiniti u samoj prijavnici gdje još uvijek ( u trenutku pisanja nadopune)  piše: 'Prijavnica za besplatnu/povoljniju kastraciju'.  

Budući da će i to vrlo vjerojatno naknadno promijeniti u galeriji iznad članka prilažemo screenshotove prijavnice kao i rezultat Google pretrage za  ' besplatna kastracija' ( na drugoj poziciji). 

Napravljeni su u nedjelju 5. svibnja 2013. godine

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode