Obavijesti

Ljubimci

Komentari 3

Centrom Kaptol prošetala je četveronožna modna revija

Centrom Kaptol prošetala je četveronožna modna revija
39

Veselo je bilo u subotu u zagrebačkom Centru Kaptol u kojem je održan humanitarni pseći spektakl. Sakupljali smo donacije za napuštene pse iz Dumovca

VIDEO

Psi i njihovi vlasnici, obični građani, ali i brojne osobe iz javnog života od ranog jutra krenuli su prema zagrebačkom Centru Kaptol.

Čuli su za humanitarnu akciju koja je organizirana povodom pokretanja ljubimci.24sata.hr , portala na kojem su ljubimci na prvom mjestu.

- Ovo je fenomenalno. Uz Riku koja je danas bila na reviji udomila sam Bonija koji je s kćeri u Milanu. Sve koji imaju mogućnosti pozivam da udome psa  - rekla nam je Vanja Mamić, ambasadorica Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba, popularnog Dumovca za koji smo tijekom cijelog dana prikupljali donacije. 

Osim nje modnom pistom zajedno sa svojim ljubimcima prošetale su broje poznate osobe poput Nataše Janjić, Jelene Miholjević i Mie Begović, Maje Sever (urednica na HTV-u), Nevena Ciganovića, Viktora Drage i radijskog voditelja Dalibora Petka.

Priliku da sudjeluju u spektaklu imali su i čitatelji portala ljubimci.24sata.hr.  Neki u profesionalnom fotoshootingu, a neki na samoj reviji.

- Za manje od 20 dana trebam roditi. Željela sam zadnje trenutke trudnoće zabilježiti sa svoja dva ljubimca, Lunom i Charlijem. Oboje su udomljeni i jedva čekaju dolazakmale bebe - objasnila nam je Aleksandra Pavić, čitateljica koja se prijavila za profesionalni fotoshooting, organiziran uoči središnjeg događaja. 

Kako kaže, njezini četveronožni ljubimci s velikim iščekivanjem očekuju dolazak male bebe te s velikim zanimanjem proučavaju 'kinderbet' , kolica i robicu.  - Proučavaju moj trudnički trbušćić i prate me u topu, gdje kod krenula. A i ja sam im nekako drugačija jer skakanje i tračanje po nasipu zamijenile su nježnije igre - govori čitateljica.

Modna revija kućnih ljubimaca završila je rezanjem i posluživanjem pseće torte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode