Obavijesti

Ljubimci

Komentari 15

Do 20. lipnja u ponoć glasujte za 'Zvijer' i 'Zvjerčicu' godine

Do 20. lipnja u ponoć glasujte za 'Zvijer' i 'Zvjerčicu' godine
23

Zvijer i Zvjerčica godine bit će svečano predstavljeni na eventu povodom otvorenja novog ekskluzivnog dućana za ljubimce Zvjerinjak u King Crossu na Jankomiru

VIDEO

Prijave za izbor „Zvijeri“ (pas i mačka) odnosno „Zvjerčice godine“ ( male životinje) su završile. 

Od 1032 fotografije koje su do utorak u ponoć odobrene u sklopu rubrike 'Daj šapu' žiri u sastavu Mija Begović, Jelena Denona i Neven Ciganović odabrao je dvadeset finalista.

Pravila glasovanja

O konačnim pobjednicima odlučujete vi svojim glasovima i to u razdoblju od 14. do 20. lipnja u ponoć. 

FOTOGRAFIJE I OBRAZAC ZA GLASOVANJE NALAZE SE ISPOD  ČLANKA

Glasovati mogu isključivo čitatelji  iz Hrvatske. Jedan korisnik može glasati za jednu ili više fotografija  samo jednom.

Nakon glasovanja  ISKLJUČIVO putem e-maila kojim su se registrirali za natječaj finaliste ćemo obavijestit  o preuzimanju nagrada

Pozivamo vas da poštujete pravila fair-playa jer ako uočimo bilo kakve pokušaje prijevare  zadržavamo pravo da prevarante bez ikakvog objašnjenja isključimo iz glasanja.

Zvijer i Zvjerčica godine bit će svečano predstavljeni na eventu povodom otvorenja novog ekskluzivnog dućana za ljubimce Zvjerinjak u King Crossu - Jankomir!

Za dodatne informacije o natječaju možete nas kontaktirati na ljubimci@24sata.hr

Organizatori natječaja su: Portal ljubimci.24sata.hr i Zvjerinjak, dok je sponzor godišnje zalihe hrane za „Zvijer godine“ Purina – PRO PLAN.

O Zvjerinjaku

Iz velike osobne ljubavi prema kućnim ljubimcima, vlasnici Zvjerinjaka prije dvije godine pokreću prvu maloprodaju, zapošljavajući djelatnike koji istinski vole i uživaju u radu s kućnim ljubimcima. 

Uspješan rad prve maloprodaje Zvjerinjak na istoku grada, u zagrebačkoj Dubravi, potaknuo je na otvaranje novog, ekskluzivnog Zvjerinjaka na zapadu, u King Cross-u. 

Zvjerinjak u King Cross-u jedan je od najljepših dućana za ljubimce u kojem smo bili. Uz visoku razinu usluge i široku ponudu Zvjerinjaka koja uključuje sve najpoznatije marke iz svijeta ljubimaca, Zvjerinjak King Cross nudi i usluge „Salona uljepšavanja i održavanja“ koji se nalazi u sklopu dućana.

 Posebnost Zvjerinjaka je i odvojeni, vrhunski opremljen prostor s ponudom za kupnju kućnih ljubimaca – ptica, glodavaca, ribica, kao i velik izbor akvarija, krletki, te kozmetike za ljubimce.

Više informacije potražite na www.zvjerinjak.hr, a svakako nam se pridružite sljedeće subote, 22. lipnja, na svečanosti povodom otvorenja Zvjerinjaka King Cross. 

„Zvjerinjak party“, 22. lipnja od 10 sati u King Cross-u

Od 10 do 14 sati pripremamo mnoštvo zanimljivosti, pregršt nagrada poput besplatnih šišanja za pse, degustacija hrane, besplatnih veterinarskih pregleda. Djeca će moći osvojiti Disney slikovnice o ljubimcima i čokoladice, ljubimci posjetitelja upoznat će ljubimce poznatih osoba, a od 12 sati iznenađenje za sve; predstava u kojoj nastupaju Mija Begović i njena kujica, Neven Ciganović i njegova Daša, te Jelena s britanskim mačkom Milenim.

Za kraj partyja, oko 14 sati još jedno iznenađenje – koktel za ljubimce i njihove vlasnike!

Pripremamo pseću i mačju tortu, kao i slatke zalogajčiće za njihove vlasnike.

U subotu, 22. lipnja, u King Cross-u, predstavit ćemo i nagraditi pobjednike nagradnog natječaja za „Zvijer i Zvjerčicu godine“. 

Zvijer godine osvojit će fantastičnu nagradu – godišnju zalihu hrane PRO PLAN. PRO PLAN nije bilo kakva, već Superpremium hrana.

O PRO PLAN - u

 Inovativan PRO PLAN asortiman uključuje najnovije nutritivne prednosti kojima potpomaže zdravlje vašeg psa ili mačke, omogućavajući vam da ih zaštitite tijekom života. 

Kako bi Vašem ljubimcu pružili određene zdravstvene dobrobiti, PRO PLAN formule sastoje se od odabranih komada piletine, janjetine, govedine, puretine ili lososa kao glavnih sastojaka, pažljivo kuhanih prema našoj vlastitoj primjerenoj metodi koja drži do kvalitete okusa i nutritivne vrijednosti. 

Svi PRO PLAN sastojci su pažljivo odabrani kako bi pružili pravilan unos nutritivnih tvari i izvrsnu probavljivost hrane. 

PRO PLAN formule sadrže uravnotežene razine vitamina i minerala te nutritivnih tvari iznad standardnih zahtjeva potrebnih za ispunjavanje potreba Vašeg ljubimca ovisno o njegovoj starosnoj dobi i stilu života u cijelosti. 

Svaka PRO PLAN receptura sadrži pravo meso kao prvi sastojak te sve esencijalne hranjive tvari potrebne za dobro zdravlje vašeg ljubimca. 

Ovisno o različitim potrebama asortiman nudi sljedeće proizvode za sve životne faze (od štenca ili mačića, do odrasle dobi), za specifične potrebe (prehrana prilagođena osjetljivoj probavi, osjetljivoj koži, prekomjernoj tjelesnoj težini, sterilizaciji, visokoj razini aktivnosti i sl.), te sve vrste pasmina (male pasmine, velike pasmine robusne građe, velike pasmine atletske građe). 

Pro Planov tim od 350 veterinara i nutricionista, u više od 85 godina iskustva u brzi za kućne ljubimce, dokazao je kako posebna kombinacija sastojaka može činiti razliku u dugoročnom zdravlju. 

Te kombinacija sastojaka – kao što su PRO BIFIDUS, OPTIRENAL, OPTISTART ili LONGEVIS smješta PRO PLAN na vodeću poziciju u prehrani mačaka i pasa. Razmislite, jer zdravlje ljubimca započinje s prehranom! 

Glasovati mogu isključivo čitatelji iz Hrvatske. Jedan korisnik može glasati za jednu ili više fotografija samo jednom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera