Ljubimci

Komentari 18

Ima samo tri godine, a najbolji prijatelji su mu udav i aligator!

Ima samo tri godine, a najbolji prijatelji su mu udav i aligator!

Charlie Parker iako su mu tek tri godine uživa u društvu gmazova, a najbolji prijatelji su mu Pablo, udav dugačak dva i pol metra i aligator Gump

Kućni ljubimci želja su većine djece. I dok većina roditelje 'žica' psa, macu ili pak neku malu životinju, Charlie Parker iako su mu tek tri godine uživa u društvu gmazova. 

Najbolji prijatelj mu je Pablo, udav dugačak dva i pol metra, a dječakova fotografija kako se u vodi igra s aligatorom Gumpom postala je predmet mnogih rasprava o tome da li su divlje životinje opasne za tako malo dijete. 

Kakav otac takav sin

Greg Parker, dječakov otac zaposlen u australskom parku za divlje životinje u neobičnim prijateljima svog sina ne vidi opasnost. 

Naprotiv, za australski Channel 7  izjavio je da je ljubav njegovog sina prema životinjama stvar genetike te da je njegov sin ustvari 'ambasador zaštite životinja '. 

Jack Hanna, stručnjak za životinje ne slaže se s ponosnim ocem smatrajući da divlje životinje i djeca nisu dobar 'spoj' jer se 'divlje životinje može istrenirati, ali ne i ukrotiti'. 

'Bezopasne' divlje životinje

Portal abcnews.go.com navodi još neke primjere djece u društvu opasnih životinja poput godinu i pol stare djevojčice koja je snimljena kako se igra sa sto kilograma teškom gorilom te sada već pokojnog 'lovca na krokodile' Steve Irwina koji je šokirao svijet slikajući svog sina u blizini opasnih divljih životinja. 

Tvrdio je tada, poput oca s početka priče da su divlje životinje potpuno bezopasne. Za one koji ne znaju Steve Irwin 'lovac na krokodile' preminuo je u rujnu 2006. nakon što ga je ubola ' bezopasna' raža.