Obavijesti

Ljubimci

Komentari 8

Ljubimci poznatih osoba šetali i pomagali psima iz Dumovca!

Ljubimci poznatih osoba šetali i pomagali psima iz Dumovca!
25

Pozivu da svojim sudjelovanjem uveličaju pseći spektakl odazvale su se brojne osobe iz javnog života. Centar Kaptol pokazao se pravim 'dog friendly' domaćinom

VIDEO

Dobar dan vama dragi ljubimci, pozdravljam i vas dame i gospodo. Moje ime je Ankica Dobrić  pored mene je moj kolega voditelj Buda, mi ćemo vas voditi kroz današnji program. 

Riječi su to kojima je poznata hrvatska glumica otvorila humanitarnu modnu reviju kućnih ljubimaca organiziranu povodom pokretanja portala ljubimci.24sata.hr

Pozivu da svojim sudjelovanjem uveličaju ovaj spektakl odazvale su se brojne osobe iz javnog života. Sve zajedno ugostio nas je Centar Kaptol koji je kao domaćin opravdao  titulu prvog i najslavnijeg dog friendly centra u Hrvatskoj.

Upoznajte ljubimce humanitarce

- Ovo je fenomenalno. Uz Riku koja je danas bila na reviji udomila sam Bonija koji je s kćeri u Milanu. Sve koji imaju mogućnosti pozivam da udome psa  - rekla nam je Vanja Mamić, ambasadorica Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba, popularnog Dumovca za koji smo tijekom jučerašnjeg psećeg spektakla prikupljali donacije. 

Viktor Drago, koji ima četiri psa na reviju je došao s Mašom, čivavom starom pet godina, za koju kaže da je 'vođa čopora.  Za Mašu je karakteristično da nije svjesna svoje veličine. Prije dva tjedna tako se porječkala s njemačkim ovčarom. Ipak, došla je pomoći Dumovcu, a veliku ogrebotinu i izbrijana leđa sakrila je simpatičnom haljinicom

- Volim pomagati životinjama i uvijek se odazovem ovakvim akcijama - rekao nam je Neven Ciganović koji je na reviju došao sa svojom 4,5 godine starom briselskom grifonkom Dašom.

  - Sretan sam kada nekom mogu pomoći! Bolje da ja pomažem drugima, nego da drugi pomažu meni - rekao nam je Ibrica Jusić, hrvatski kantautor i veliki ljubitelj životinja koji je modnom pistom prošetao sa svojim crnim dugodlakim belgijskim ovčarom Bondom. 

Bond je s poznatim koautorom već 3,5 godine i dijeli sve - kilometre i hotele, kao i stihove novih pjesama, sretne i nesretne ljubavi.

Maza kao i sve dame nije nam htjela otkriti svoje godine. Njezina vlasnica je Maja Lena, a na reviju je došla s Miom Begović koja nam je rekla da je Mazino ime ujedno i njezin 'program'. Osim maženja, veliki je pobornik mode. Obožava   leći na Mijinu garderobu i to crnu, tako da je Mia uvijek ima sa sobom. 

Njezina kolegica Nataša Janjić  modnom pistom prošetala je u pratnji Uške koja kao i svi mladi obožava modu pa je s oduševljenjem došla na ovu reviju . Od modnih detalja naročito je slaba na sunčane naočale.  

Jelena Miholjević predstavila je pak kujicu Koni, za koju je rekla da je svjesna svoje ljepote pa umjesto da kao većina pasa vježba, slobodno vrijeme provodi uglavnom spavajući.

Maja Sever, urednica na Hrvatskoj radioteleviziji na reviju je dovela  Milčicu, mješanku koju je prije tri godine udomila iz zaprešićkog azila ( udruga Šapica). Modnom pistom u pratnji Majine kćeri prošetala je u 'mornarskom' looku. Milčica je pravi obiteljski pas, koji Maju i njezine cure prati gdje god krenuli. Voli park oko 'džamije' i ekipu koja se tamo skuplja. kako doznajemo sa svojom obitelji obožava gledati Downton Abbey.

Vasi nije tip za fancy obleku i mirise, već se kao i svi pravi macho frajeri voli valjati po travi.  Ipak, odlučio je pomoći svojoj nekadašnjoj ekipi iz Dumovca, odakle ga je Dalibor Petko, poznati radijski voditelj udomio I prije nego je došao u njegov dom bio je zvijezda. 

Kako doznajemo glumio je u kampanji „Obitelj na more, pas na ulicu“. Upozoravao je vlasnike da se njegove frendove ne smije  izbacivati na ulicu.

Isto vam poručujemo i mi. Pozivamo vas da volite svoje ljubimce, a ako još niste vlasnik, a razmišljate o nabavci psa ili mačke pozivamo vas da posjetite našu rubriku Udomi me.

Kako su se čitatelji i njihovi ljubimci uređivali za pistu možete vidjeti OVDJE

Zahvaljujemo se partnerima revije

Centar Kaptol

DJD Zagreb, Eukanuba & Dalmino.eu

Vau design studio 

Grdelin torte 

Wellness & Grooming by AntoniaDora Mendes

Redovito nas pratite na  ljubimci.24sata.hr   i na našoj Facebook stranici jer za vas pripremamo još mnoga iznenađenja!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić

Stručnjaci otkrivaju: Može li brak preživjeti bez seksa?
VELIKA ANALIZA

Stručnjaci otkrivaju: Može li brak preživjeti bez seksa?

Brakovi bez seksa, iako se o njima rijetko otvoreno razgovara, češći su nego što biste očekivali. To je kada bračni par ima odnose manje od 10 puta u godini
Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići
SAMO ZA NAJHRABRIJE

Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići

Moji roditelji su čuli bebu koja plače, a svi smo slušali korake po stubama. Znali smo vidjeti kako se kvaka na vratima spavaće sobe miče gore dolje, ispričao je Britanac koji je živio u ukletoj kući