Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

Modna revija kućnih ljubimaca: Rezervirajte termin za spektakl

Modna revija kućnih ljubimaca: Rezervirajte termin za spektakl
8

Od 10 ujutro do večernjih sati Centar Kaptol biti će domaćin humanitarnog psećeg spektakla. Za sve posjetitelje pripremili smo bogat program. Dođite i uživajte!

VIDEO

Portal 24sata.hr u suradnji s partnerima u subotu 27. travnja u zagrebačkom Centru Kaptol organizira humanitarnu 'Modnu reviju kućnih ljubimaca'.

Revija je humanitarnog karaktera jer sav novac prikupljen prigodnom prodajom donirat ćemo Dumovcu, Skloništu za nezbrinute životinje grada Zagreba.

Za sve posjetitelje pripremili smo bogat program:

Od 10 do 15 sati Sisley make up za vlasnice pasa, styling pasa i profesionalni fotoshooting agencije Pixsell. Sudionici make upa na poklon će dobiti fotografiju sebe sa svojim ljubimcem. 

Broj mjesta je ograničen te vas pozivamo da požurite s prijavama. Osobe koje su se prijavile za reviju ne mogu sudjelovati i na fotoshootingu. 

Od 15.30 -16.30 sati Fotografiranje sa svjetskim šampionom, dalmatinskim psom Duduom iz uzgajivačnice Dalmino Kennel.

Od 10 do 19 sati prikupljanje donacija za Sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba (Dumovec).

Revija pasa počinje u 17 sati. Prvi će pistom prošetati čitatelji stranice ljubimci.24sata.hr. Nakon njih pistom će prošetati psi u pratnji osoba iz javnog života.

Oko 18 sati rezanje i posluživanje torte, naravno za pse koju će izraditi poznata slastičarka Mladenka Šarić.

Što o humanitarnoj akciji misle njezini sudionici?

Sretan sam kada nekom mogu pomoći! Bolje da ja pomažem drugima, nego da drugi pomažu meni. 

Ibrica Jusić, hrvatski kantautor i veliki ljubitelj životinja tim riječima opisao je zašto se sa svojim psom, dugodlakim belgijskim ovčarom Bondom odlučio odazvati modnoj reviji.

- Volim životinje jer me opuštaju. Ovo mi je četvrti pas u životu, a trenutno uz Bonda imam i mačka Kikija kojeg sam prije dvije i pol godine pronašao u snijegu. Mislio sam je udomiti, ali vidjevši da ju je Bond prihvatio ipak sam je zadržao – rekao nam je poznati kantautor. 

Danas ga mačka svaku večer prije spavanja izmasira, a često s njim i putuje. 

– Nedavno smo putovali u Italiju. U jedan dan automobilom smo prešli 1600 kilometara, a da nisam osjetio umor - ispričao nam je Ibrica.

Uz njega na reviji koju će voditi glumica Ankica Dobrić nastupit će i drugi ljubimci osoba iz javnog života. Među ostalima imat ćete priliku vidjeti pse glumice Nataše Janjić ,Jelene Miholjević i Mie Begović, Maje Sever (urednica na HTV-u), Vanje mamić ( ambasadorice Dumovca), Nevena Ciganovića, Viktora Drage i radijskog voditelja Dalibora Petka.

Maja Sever, urednica na Hrvatskoj radioteleviziji na reviji će nastupiti s Milčicom, mješankom koju je prije tri godine udomila iz zaprešićkog azila ( udruga Šapica).

- Uvijek sam za pomoć svakom skloništu za pse. I Milčicu sam udomila te vrlo dobro znam zašto je svaka kuna i svaka druga pomoć važna za skloništa za pse- rekla nam je poznata novinarka. Kaže da jedva čeka 'pokušaj da se Milčici nešto stavi na glavu'.

- Ona je član naše obitelji, zapravo uopće ne razmišljam o značenju, ona je tu dio nas. Ide tamo gdje mi idemo, veseli se kad smo svi zajedno, ona nas veseli i zabavlja i čini mi se da je oduvijek tu. Pas u kući i pas s djecom je život u kojem se učiš odgovornosti, brizi i ljubavi - nastavlja Maja. 

Glumica Ankica Dobrić koja će voditi reviju cijeli život okružena je životinjama. Trenutno ima mačku Mimi, a imala je i dva svoja psa (engleskog buldoga i hrvatskog ovčara). Čuvala je i psa od sina Slavice Knežević, koji je kod nje bio šest mjeseci. Danas joj društvo pravi prijatelj Bono Vox, prijateljičin pas koji je tješi kada je tužna. 

- Mislim da će na reviji biti simpatično. Doći će moje kolege i prijatelji. Prilika je to da se u ovoj teškoj depresiji koju su nam priuštili političari svi malo družimo i pomognemo životinjama. Ako im ne pomognemo mi ljudi, ne znam tko će - kaže poznata glumica.

- Razlog mog sudjelovanja je pomoć Dumovcu. Bio sam u skloništu nekoliko puta i fascinirala me njihova briga o životinjama i ljubav koju im djelatnici poklanjaju. Dva puta sam udomio psa iz azila i mogu reći da su to najzahvalnija i najbolja stvorenja, koja će vam uvijek pokloniti ljubav i koji nikad ne zaboravljaju da ste ih spasili i pružili mi dom - rekao nam je Dalibor Petko, poznati voditelj Narodnog radija.

Na reviju dolazi njegov pas Vasi, križanac škotskog ovčara, koji inače ne voli javna okupljanja.

- Dogovorili smo se da ćemo to učiniti za njegove prijatelje- zaključuje naš sugovornik.

Uz poznate osobe modnom pistom prošetati će i čitatelji stranice ljubimci.24sata.hr. Njihove pse možete vidjeti OVDJE

Partneri revije:

Centar Kaptol

DJD Zagreb, Eukanuba & Dalmino.eu

Vau design studio 

Grdelin torte 

Wellness & Grooming by AntoniaDora Mendes

Redovito nas pratite na  ljubimci.24sata.hr   i na našoj Facebook stranici jer za vas pripremamo još mnoga iznenađenja!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Operacija od samo nekoliko minuta rješava problem od kojeg pate četiri milijarde ljudi
Jeste li među njima?

Operacija od samo nekoliko minuta rješava problem od kojeg pate četiri milijarde ljudi

Velik broj ljudi na svijetu ima probleme s vidom koji dovode do ovisnosti o različitim dioptrijskim pomagalima. Međutim, sve više njih danas odlučuje stati tom problemu na kraj i odlaze na lasersko skidanje dioptrije