Obavijesti

Ljubimci

Komentari 5

Najluksuzniji hrvatski hotel za pse ima pseću kino dvoranu

Najluksuzniji hrvatski hotel za pse ima pseću kino dvoranu
13

House4Dogs, hotel za pse koji se nalazi u Bukevju ima pseću kino dvoranu. Na velikom platnu puštaju se emisije o životinjama u kojima četveronožni gosti uživaju

VIDEO

House4Dogs, hotel za pse koji se nalazi u blizini Velike Gorice najluksuzniji je u Hrvatskoj! Bračni par Kacian- Kaća i Davorin- hrabro se upustio u rizičnu investiciju čvrsto vjerujući da će uspjeti unatoč krizi. 

Ostavljanje psa u njihovu hotelu, može se slobodno reći, danas jest stvar luksuza, ali oni nisu sumnjali u svoj silno ambiciozni projekt i to se ovog ljeta pokazalo posve točnim. 

Raj za pse

Slobodnih mjesta proteklih mjeseci u sjajnom hotelu nije bilo, a i sada se "jednokrevetna soba za najboljeg prijatelja" treba rezervirati...

Na čak 2500 četvornih metara površine, psi se u hotelu u Bukevju kod Velike Gorice doista osjećaju kao u raju. 

Nesputano trčkaranje ogromnim vanjskim i unutarnjim prostorom tek je sitnica naspram svega što im se u hotelu bračnog para Kacian nudi. 

Wellness za pse

Životinje spavaju na kožnatim jastucima, kupaju se u kadi posebno napravljenoj za pse, imaju klimu, trče na pokretnoj traci za životinje kako bi sačuvali dobru formu i jedu samo najfiniju hranu. 

U slobodno vrijeme mogu zauzeti svoje pozicije u kino dvorani napravljenoj posebno za njih. Na velikom platnu vlasnici im puštaju emisije o životinjama u kojima psi uživaju i nepomično prate do samog kraja epizode.

 House4dogs je prvi i jedini hotel ovakvog tipa u Hrvatskoj. 

- Iako sam oduvijek volio životnije nisam imao prilike imati svog psa. Ta želja mi se ispunila preseljenjem u veliku obiteljsku kuću u kojoj ima mjesta za sve. Osim za naše pse, ima dovoljno mjesta i za druge pse s kojima rado provodim slobodno vrijeme - rekao je suvlasnik hotela Davorin Kacian. 

Davorin predaje informatiku na Visokoj školi za sigurnost, te priznaje da neke obrazovne metode primjenjuje i u radu sa psima. No, najprije ih uči disciplini i poslušnosti. 

U poslu ga podupire i supruga Kaća, vrsni znalac kad su psi u pitanju, profesionalno je vezana uz pse i kao član Retriver kluba hrvatske i dugogodišnji izlagač labrador retrivera te kao menadžerica u jednoj kompaniji za distribuciju vrhunske hrane za kućne ljubimce. 

Planovi za budućnost

Da bi pse ostavili na čuvanje obitelji Kacian, treba se najaviti nekoliko dana ranije, ali ono što najbitnije je da pas kojeg dovodite bude dobro odgojen. 

Zbog ograničenog broja pasa koji istovremeno može boraviti u hotelu, bitno je, tvrde Kaća i Davorin, da se psi dobro slažu i da niti jedan ne bude problematičan. 

- Male nesuglasice uvijek su moguće, ali njih lako riješimo ako je pas odgojen i socijaliziran- rekao je Davorin. 

Obitelj kontinuirano radi na unaprjeđenju i širenju usluga surađujući s stručnjacima na različitim područjima. Hotel planiraju širiti i uskoro napraviti veliki wellness, gdje će psi uživati u specijalnim kupkama i aromaterapijama renomiranih proizvođača te igralište posebno namijenjeno psima.

Vodimo vas u virtualnu šetnju najpoznatijim svjetskim hotelima za kućne ljubimce

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera