Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

Nećete vjerovati što su pojele proždrljive zmije! Pogledajte

Nećete vjerovati što su pojele proždrljive zmije! Pogledajte
3

Kad ga je vlasnik zmije nazvao i rekao kako je njegov ljubimac progutao kliješta dr Olivera Funnell mislio je kako je zmija progutala pincetu. Međutim, progutala je ...

VIDEO

Kad ga je vlasnik zmije nazvao i rekao kako je njegov ljubimac piton Wilson progutao kliješta dr Olivera Funnell stručnjak za veterinu s Sveučilištu u Adelaideu mislio je kako je zmija progutala pincetu. 

Međutim, kad je vlasnik zmije veterinaru donio zmiju odmah mu je bilo jasno da se u njoj nalazi nešto puno veće od pincete - velika kliješta za roštilj, što su potvrdile i rentgenske snimke.

- Zmije imaju sposobnost povratiti strani predmet koji su zabunom progutale, ali nisam siguran je li pokušao i bi li uopće uspio povratiti tolika kliješta izjavio je medijima dr. Funnell.

Budući da su rubovi kliješta bili oštri jedini način vađenja istih bio je kirurški zahvat. Operacija je prošla uspješno i pred Winstonom je oporavak, piše planetrock.com.

Nešto slično dogodilo se i u gradiću Townswilleu, ali ovaj put nije bilo riječ o kućnom ljubimcu, već zmiji koja živi u divljini. 

U dvorištu obiteljske kuće ulovio ju je profesionalni hvatač zmija koji je na njoj primjetio neobičnu izbočinu te ju je prije puštanja u prirodu odveo na veterinarski pregled. 

Snimke su pokazale da je zmija progutala gumeni predmet ( veličine loptice za golf), vjerojatno dio automobilskog motora. 

Kao i u prethodnom slučaju dio je izvađen kirurškim putem. Ako niste gadljivi operaciju možete pogledati OVDJE.

Za one gadljive zaključimo kako je operacija prošla uspješno, a zmija je zaradila 30 šavova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu
'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA IZ NEW YORKA

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'

Plus+ Delmonico's je prvi američki "fine dinning" restoran otvoren 1827. godine i prvi je dopuštao ženama okupljanje te uveo i tiskane jelovnike, a sadašnji je vlasnik hrvatski državljanin Dennis Turčinović