Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

Pet minuta slave: Prijavite psa i osvojite veliko 'ušminkavanje'

Pet minuta slave: Prijavite psa i osvojite veliko 'ušminkavanje'
7

U sklopu projekta „PET minuta slave“ i Vi možete osvojiti profesionalni fotoshooting za sebe i kućnog ljubimca. Dovoljno je poslati elektroničku poruku s prijavom na ...

VIDEO

Centar Kaptol, prvi i najslavniji „dog friendly“ centar u Hrvatskoj, u subotu je za svoje četveronožne posjetitelje i njihove vlasnike pripremio pravu modnu poslasticu.

U sklopu projekta „PET minuta slave“ i sami možete osvojiti profesionalni fotoshooting za sebe i kućnog ljubimca. Dovoljno je poslati elektroničku poruku s prijavom (svojim te imenom ljubimca) na info@centarkaptol.hr ili putem obrasca koji se nalazi na dnu članka.

Ušminkavanje onih najbržih počinje u subotu u 10 sati. Pritom psa uređuje profesionalna groomerica AntoniaDora Mendes s Bio kozmetikom, a vas visažistica u posebnom Sisley make up corneru. Želite li isprobati kako vašem ljubimcu stoje kapa, kravata ili trenirka za potrebe snimanja možete ju besplatno posuditi od prvog dizajnerskog studija za pse – Vaudesigna.

- Za ovu modnu reviju priredili smo ponešto iz svakog proizvodnog programa, a inspiraciju smo pronašli u ljepotama hrvatskog Jadrana, te smo se iz tog razloga odlučili i za suradnju s akademskim slikarom Tomislavom Ostrmanom i njegovim prepoznatljivim hrvatskim brand-om Sailors & whistlers -  rekla nam je Mirta Antić, vlasnica Vau - design studija. 

Na kraju slijedi fotografiranje. S druge vas strane objektiva očekuju vrhunski fotografi iz agencije Pixsell. Fotografije dostavljamo na dar.

Domaći modni dizajneri poznati su po svojoj ljubavi prema psima. Neki od njih poput Jurja Zigmana, Zorana Mrvoša, Luke Grubišića i Elfsa dizajnirali su majice, torbe i nakit čijom se prodajom pomaže rad Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba u Dumovcu. Prigodna prodaja tih stvari bit će organizirana i u subotu u Centru Kaptol. Dobrovoljne će priloge za Dumovec dati i gledatelji te sudionici modne revije koja počinje u 17 sati.

A na toj će reviji pistom prošetati niz osoba iz hrvatskog javnog života sa svojim kućnim ljubimcima. Među njima su Nataša Janjić, Jelena Miholjević, Mia Begović, Vanja Mamić i Ibrica Jusić.

Kako to nakon važnih revija i biva, sve završava okrjepom. Ovaj put to neće biti finger food nego nešto za najveće zvijezde dana - „šapa food“ – pseća torta koju izrađuje poznata slastičarka Mladenka Šarić.

DJD zastupnik Eukanube i Farmine za Hrvatsku prezentirati će novitete u svom programu

Provedite Vauu subotu! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu