Obavijesti

Ljubimci

Komentari 5

Traži se najljepša Zvijer! Prijavi svog ljubimca i osvoji nagrade

Traži se najljepša Zvijer! Prijavi svog ljubimca i osvoji nagrade
15

Odabrane finaliste obavijestit ćemo isključivo putem e- maila kojeg prijavite prilikom prijave/uploada fotografija. Osim dvije glavne, svi finalisti osvojit će utješne nagrade

VIDEO

Povodom otvorenja ekskluzivnog dućana za kućne ljubimce Zvjerinjak u zagrebačkom King Crossu portal ljubimci.24sata.hr i Zvjerinjak organiziraju natječaj za najljepšu 'Zvijer' i Zvjerčicu'.

Pravila natječaja

Sudjelovati mogu osobe iz Hrvatske, a priznaju se fotografije isključivo vaših ljubimaca bez ikakvih foto-montaža. Jedna osoba može prijaviti samo jednog ljubimca.

Natjecatelji jamče da su isključivi vlasnici autorskih prava na fotografije s kojima se natječu za nagradu te ista ustupaju organizatorima za potrebe natječaja. 

Stručni žiri odabrat će 10 velikih i 10 malih životinja koje ćemo objaviti na ljubimci.24sata.hr, nakon čega starta glasovanje publike. 

Odabrane finaliste obavijestit ćemo isključivo putem maila kojeg prijavite prilikom prijave/uploada fotografija. Svi finalisti osvojit će utješne nagrade.

Zvijer godine, ovisno o vrsti izabranog ljubimca (pas ili mačka) osvojit će vrijedne nagrade poput šišanja i uljepšavanja ljubimca tijekom godinu dana. Pobjednik u kategoriji 'Zvjerčica godine' (ostale male životinje) osvojit će hranu za godinu dana.

U izbor ulaze i ljubimci čije fotografije smo do sada primili u rubrici "Daj šapu". 

Zvijer i Zvjerčica godine bit će svečano predstavljeni na eventu povodom otvorenja novog ekskluzivnog dućana za ljubimce Zvjerinjak u King Crossu - Jankomir, u subotu 22. lipnja 

Za sve nejasnoće možete nas kontaktirati na e-mail: ljubimci@24sata.hr ili pitanje ostaviti u komentarima ispod članka. Odgovorit ćemo u razumnom roku. 

Fotografije u galeriji iznad ovog članak samo su neke od mnogih do sada postavljenih u rubrici Daj šapu.

Redovito pratite objave na ljubimci.24sata.hr gdje ćemo objavljivati informacije vezane uz natječaj.

NAPOMENA: Samo registrirani korisnici mogu koristiti ovu uslugu!

O Zvjerinjaku:

U sklopu trgovačkog centra King Cross koji se nalazi na adresi Velimira Škorpika 34, Zagreb – Jankomir otvoren je Zvjerinjak, ekskluzivni dućan za kućne ljubimce u kojem možete kupiti sve za vašeg ljubimca, uključujući i ljubimca.

Osim vodećih svjetskih brendova hrane za sve vrste ljubimaca trgovina nudi veliki izbor krletki i akvarija, kozmetike za vaše ljubimce. 

Za sve ljubimce kojima je potreban tretman uljepšavanja tu je salon za uljepšavanje i uređivanje. 

Opširnije o ponudi možete saznati na web stranicama Zvjerinjaka - OVDJE 

Cjelokupna ponuda proizvoda i usluga s brojnim iznenađenjima za posjetitelje bit će predstavljena na spektaklu uživo koji će se u subotu 22. lipnja održati u King Crossu – Jankomir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera