Ljubimci

Komentari 3

Video: Hrabri pas spasio troje djece od ugriza otrovne zmije

Video: Hrabri pas spasio troje djece od ugriza otrovne zmije

Stafordski terijer Jeff iz Australije zajedno s vlasnicima odmarao je u obiteljskom vrtu. Društvo mu je pravilo troje djece, a idilu je prekinula je otrovna smeđa zmija

Stafordski terijer Jeff suprotstavivši se otrovnoj australskoj smeđoj zmiji riskirao je život kako bi zaštitio troje male djece.

Kako piše lifewithdogs.tv stafordski terijer Jeff prošle srijede u društvu svojih vlasnika odmarao je u obiteljskom povrtnjaku. Društvo mu je pravilo troje djece, a obiteljsku idilu prekinula je australska smeđa zmija. 

Riskiravši život suprotstavio joj se hrabri pas koji je usmrtio zmiju zaradivši pritom ugriz za njušku.

Budući da je riječ o jednoj od najotrovnijih zmija na svijetu, čija je kap otrova dovoljno jaka da usmrti 16 odraslih ljudi veterinari psu, unatoč tome što su mu dali protuotrov nisu davali previše izgleda da preživi.

- Iako je dobio tri injekcije s protuotrovom veterinari su nam rekli kako Jeff nema previše šansi. Nisam vjerovao da ću ga donijeti kući i djecu smo već pripremili na najgore – rekao je Tammy Moskwa, vlasnik psa.

Ovaj put sreća je pratila hrabre i Jeff je na iznenađenje svih preživio. Ponovno je zajedno sa svojom obitelji koja mu je zahvalna što ih je zaštitio.

OVDJE pogledajte kako izgleda kad zmija ubije psa, haskija teškog 27 kilograma.