Obavijesti

Ljubimci

Komentari 2

Video priča: Teško bolesnog dječaka pas čuvao do smrti!

Video priča: Teško bolesnog dječaka pas čuvao do smrti!
1

Dječak Creed od rođenja je bio teško bolestan.Djetinjstvo je proveo u bolničkom krevetu, u dječjoj bolnici u Atlanti. Nadu u ozdravljenje davao mu je najbolji prijatelj

VIDEO

Bio jednom dječak koji se zvao Creed (vjera). Rodio se s teškom bolesti i pola svog djetinjstva proveo je u bolnici. Baš kao što njegovo ime kaže on i njegovi roditelji vjerovali su u ozdravljenje.

Pogotovo, nakon što je u dječakov život ušao Casper, terapijski pas u dječjoj bolnici u Atlanti.  Pomaganje Creedu bio mu je jedan od prvih zadataka, a ubrzo nakon početka druženja postali su najbolji i nerazdvojni prijatelji.

Jednoga dana dječak je bio blizu smrti. Casper ga nije želio napustiti. Kako bi bio što bliže dječaku čak je dobio svoj krevet uz njega. 

Dječakova majka u jednom trenutku ruku od sina stavila je na Casperovu šapu. Dječak se ubrzo probudio iz kome. Nešto kasnije osoblje bolnice reklo je obitelji kako je Casper spasio život njihovog sina. 

- Mislim da Creed Caspera nikada nije gledao kao psa, već kao najboljeg prijatelja – izjavio je za usatoday.com Jon Campbell, dječakov otac. On mu je to uzvratio, čuvajući ga do smrti.

Nakon tog događaja bolest se povukla, ali samo nakratko. Dječak je izgubio bitku za život. Nedugo nakon njegove smrti Casper je imao leglo, a jedan od štenaca nazvan je dječakovim imenom. 

Creedovo ime nastavit će živjeti u drugom biću koje će jednog dana, poput svog oca također kao terapijski pas pomagati nekom drugom. 

Preporuka:

Zanimljivosti o psima

Pasmine pasa - zanimljivosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić

Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići
SAMO ZA NAJHRABRIJE

Uklete kuće po Hrvatskoj i svijetu: Rijetki im se usude prići

Moji roditelji su čuli bebu koja plače, a svi smo slušali korake po stubama. Znali smo vidjeti kako se kvaka na vratima spavaće sobe miče gore dolje, ispričao je Britanac koji je živio u ukletoj kući
10 najboljih recepata za lazanje
ZA PRSTE POLIZATI

10 najboljih recepata za lazanje

Kako bi podržali našeg Baby Lasagnu imamo najbolje recepte za lazanje. One su savršeno jelo jer se mogu napraviti na puno načina i prilagoditi svakome, od onih koji vole meso do vegana i vegetarijanaca