Obavijesti

Ljubimci

Komentari 18

Zašto volim mačke? Odgovori i osvoji ulaz na izložbe mačaka

Zašto volim mačke? Odgovori i osvoji ulaz na izložbe mačaka
11

Izložbe se održavaju 16. i 17. 11. u Westgate Shopping Cityju. Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20, dok djeca, umirovljenici i invalidi plaćaju 10 kuna

VIDEO

Savez felinoloških društava Hrvatske i Felinološko društvo Zagreb  2013. godinu planiraju zaključiti organizacijom dvije velike međunarodne izložbe mačaka. 

Izložbe će se održati u subotu i nedjelju, 16. i 17. studenoga u Westgate Shopping Cityju kao dva zasebna natjecanja. 

Kako bi što veći broj posjetitelja imao priliku pogledati neke od najljepših mačaka u Europi, izložba na prvom katu centra za javnost će biti otvorena od 12 do 21 sat u subotu te od 10 do 18 sati u nedjelju. 

Posebnost prve, subotnje izložbe je i specijalna izložba pasmine Sveta Birma te se očekuje veći broj ove inače rijetke pasmine.

 - Nadamo se dolasku većine međunarodnih šampiona Svetih Birmi iz ovoga dijela svijeta -  istaknula je u ime organizatora tajnica Saveza felinoloških društava Hrvatske Amelija Leopoldović. 

Dodala je kako je tema prvoga dana crna mačka, u koje će biti maskirani i organizatori i izlagači te je pozvala posjetitelje da se također kostimiraju u skladu s temom. Najmaštovitijih 13 maski suci će posebno nagraditi. 

Do sada je zaprimljeno više od stotinu prijava izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Austrije, Poljske i Slovačke. O četveronožnim će ljepoticama i ljepotanima odlučivati sutkinje i suci iz Švicarske, Švedske, Češke, Norveške i Austrije.

 Najatraktivniji dio programa oba dana je Best in Show, odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati. 

Kao i na svim izložbama u organizaciji Saveza posjetiteljima će biti omogućen direktan kontakt s izložbenim mačkama, što je posebice zanimljivo djeci. 

Osim atraktivnog uređenja prostora Westgatea na katu (ulaz 8), u znaku crne mačke, u pripremi su i brojna iznenađenja.

Cijena jednodnevne ulaznice za odrasle iznosi 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje. Također su u prodaji i obiteljske ulaznice, kao paket od 2 odrasle i 2 dječje ulaznice za 50 kuna.

Pozivamo sve čitatelje da nam u komentarima ispod članka napišu zašto vole mačke. 

Najoriginalnije odgovore nagraditi ćemo besplatnim ulazom na izložbu! Dobitnike ćemo objaviti u utorak 12. studenog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...