Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

Zvjerinjak otvorio junior kutak za mačiće i štence!Dobro došli

Zvjerinjak otvorio junior kutak za mačiće i štence!Dobro došli
2

Junior kutak u Zvjerinjaku sadrži kompletnu ponudu hrane, opreme, igračaka, vitamina, kozmetike i ostalih artikala važnih za sretno i zdravo odrastanje ljubimaca

VIDEO

Procjenjuje se da u Hrvatskoj postoji više od dva milijuna kućnih ljubimaca, među njima  su tradicionalno najbrojniji psi i mačke.

 Činjenica je da su kućni ljubimci  ugodno i zahvalno društvo i da često podižu kvalitetu života svojih vlasnika, posebice djece, djeluju na ljude umirujuće te potiču na fizičke aktivnosti. 

Dolazak mačića ili šteneta u novi dom za vlasnike donosi mnogo promjena u svakodnevnim životnim navikama. Ovaj veliki korak može ponekad biti i stresan, koliko za nove vlasnike, toliko i za ljubimca.  

Posebice je bitna informiranost osoba koje po prvi puta nabavljaju kućnog ljubimca i nemaju mnogo iskustva.

Junior kutak 

 Kako bi se olakšala prilagodba na novog člana kućanstva, u zagrebačkom Zvjerinjaku  koji se nalazi u King Crossu na Jankomiru nedavno je otvoren Junior kutak,  namijenjen upravo štencima i mačićima odnosno njihovim novim vlasnicima. Ovakva su jedinstvena mjesta već niz godina vrlo uspješna praksa na Zapadu.

 „Junior kutak“ sadrži kompletnu ponudu hrane, opreme, igračaka, vitamina, kozmetike i ostalih artikala neophodnih za sretno i zdravo odrastanje ljubimaca. 

Radi se o projektu Royal Canin-a, renomiranog proizvođača hrane i veterinarskih dijeta za pse i mačke.

Ono što je najbitnije je činjenica da je Kutak mjesto na kojemu se mogu dobiti informacije i besplatni savjeti o prehrani i njezi mačića i štenaca te Start paketi za mačiće i štence koji sadrže Vodič za život sa štenetom/mačićem, film na DVD-u sinkroniziran na hrvatski, informativnu knjižicu o visokovrijednim formulama za prehranu s opisom proizvoda te kupon vjernosti.

Ali to nije sve! 

Zvjerinjak vas poziva da se učlanite u Zvjerinjak klub te ostvarujete popuste u poslovnicama u King Crossu Jankomir odnosno Dubravi ( Hrvatskog proljeća 36). 

Očekuju vas tamo besplatni veterinarski savjeti i nova kolekcija kabanica i zimskih kaputića za pse.

Zvjerinjak s ponosnom najavljuje i skoro otvaranje ljekarne za kućne ljubimce. 

Posjetite Zvjerinjak online i kupujte po akcijskim cijenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...