Obavijesti

Luksuzni odmor. Bliže nego ikad. Uz Megabon paket!

Luksuzni odmor. Bliže nego ikad. Uz Megabon paket!
7

Trodnevni božanski odmor uz spa užitke u hotelskom wellnessu očekuje Vas u hotelu Mozart u Opatiji. Iskoristite priliku i odlučite se za ovaj neodoljivi Megabon hotelski paket.

Neodoljiv šarm gradića s najdužom tradicijom turizma na jadranskoj obali. Gradić koji već dugi niz godina mami domaće i strane goste i ostavlja ih bez daha. Mjesto kojem se opet iznova vraćaju. Jedna i neponovljiva Opatija.

U sebi skriva brojne luksuzne hotele s 4 ili 5 zvjezdica. Među te bisere spada i veličanstveni hotel Mozart u koji vas vodi Megabon. Megabon, vodeći portal specijaliziran za hotelske pakete, je za Vas pripremio neodoljiv hotelski paket te će Vas počastiti trodnevnim božanskim odmorom na bazi polupansiona i spa užitcima u hotelskom wellnessu.

Spa raj Vam je nadohvat ruke – posjetite www.megabon.eu i zgrabite ovu odličnu priliku – čeka vas trodnevno opuštanje u elegantnim sobama sa secesijskom atmosferom uz opuštanje u spa oazi s whirlpoolom, japanskom i turskom kupelji te finskom i infra red saunom, uz voćne čajeve i voće za 2 osobe. U paketu dobivate još i besplatno korištenje fitnessa i interneta te dodatnih 10 % popusta na sve ostale wellness usluge.

Hotel Mozart ima 29 soba i suiteva uređenih u duhu secesije, čija je atmosfera nekih prošlih kraljevskih vremena nadopunjena suvremenim potrepštinama sadašnjice: klima uređajima, mini-barom, sefom,satelitskim i PAY TV sustavima te wireless pristupom na brzi internet. Većina soba ima balkone s prekrasnim pogledom na more, dok one bez balkona imaju opuštajući pogled na raskošne vrtove opatijskih vila i zelenilo planine Učke, parka prirode.

Najtoplije ste pozivani da uživate u novouređenom wellness centru, fitnessu i kozmetičkom studiju Mozart. Možete započeti s punjenjem baterija i vraćanjem narušene harmonije uslijed svakodnevnog stresa u wellness oazi. Sjećate li se kad ste zadnji put napravili ono što želite, umjesto onog što morate? Riješite se dnevnog stresa u saunama i kupeljima, zaronite među mjehuriće whirpoola i pustite neka voda odnese Vaše probleme i brige. Svakako preporučujemo uživanje u Japanskoj kupelji, jedinoj postojećoj u čitavoj državi. Visoko kvalificirano osoblje Kozmetičkog salona Mozart rado će Vam pružiti individualnu uslugu te savjetovati terapiju primjerenu Vašim potrebama i željama. Možda Vaš put ka zdravlju i ljepoti želite započeti u fitness studiju, a nakon tretmana opustiti se uz osvježavajući zdravi wellness napitak na našoj terasi, daleko od znatiželjnih pogleda ...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu