Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Margo s okusima, jedinstven namaz na našem tržištu

Ljubitelji namaza upravo su dobili dvije nove poslastice: nova linija Margo mazivih margarina punog okusa, uvedena je na temelju detaljnog istraživanja koja su pokazala da je upravo okus jedan od odlučujućih faktora prilikom odabira prehrambenog proizvoda

Margo
Foto: Margo

Zvijezda je svoju ponudu Margo namaza obogatila dvama namazima koje odlikuju privlačni i specifični okusi u kombinaciji s prepoznatljivom Margovom aromom i teksturom. Margo Mediteran i Margo šunka razvijeni su prema recepturi domaćih stručnjaka i jedinstveni na hrvatskom tržištu - prvi su namazi iz nove, premium linije Margo mazivih margarina s okusima, lako prepoznatljive i po vrlo atraktivnoj ambalaži.

Margo Mediteran odlikuje kombinacija aromatičnog mediteranskog začinskog bilja i bogatog okusa margarina, a Margo šunka je gurmanski namaz obogaćen aromom šunke. U njima se može uživati već i u najjednostavnijoj varijanti - samo s kruhom, ali mogu biti i izvrsna osnova za bogatije sendviče i ostale ukusne kreacije. 

Zvijezda je ovu inovaciju u vlastitoj ponudi – ali i na cjelokupnom domaćem tržištu mazivih margarina – odlučila uvesti na temelju istraživanja, koja pokazuju da je okus jedan od ključnih čimbenika koje potrošači uzimaju u obzir pri kupnji prehrambenih proizvoda, pa tako i margarina. Okus margarina opisan je kao neutralan što mu omogućuje široku mogućnost kombiniranja s drugim okusima. Upravo stoga je Zvijezda odlučila potrošačima ponuditi Margo s okusom – proizvod koji spaja zanimljive okuse te kvalitetom ispunjava, pa i nadmašuje, očekivanja konzumenata. 

Uz zanimljive i privlačne okuse, namaze Margo Mediteran i Margo šunka – baš kao i ostale mazive margarine linije Margo – krase i brojne druge prednosti. Lako maziva tekstura čini Margo s okusima idealnim odabirom za sve one koji nemaju vremena za pripremu kruha s namazima ili sendviča. Mekoća margarina sviđa se i najmlađima, jer im omogućuje da sami, bez puno napora, sebi pripreme obrok. Uz to, margarin je bogat dobrim mastima koje pridonose zdravlja srca i krvožilnog sustava, ne sadrži kolesterol te je obogaćen vitaminima  A, D i E,  zbog čega ima važno mjesto u uravnoteženoj prehrani. 

Margo Mediteran i Margo šunka potvrđuju Zvijezdu kao tržišnog lidera u inovacijama proizvoda i praćenju svjetskih trendova. Kao jedan od najsnažnijih hrvatskih prehrambenih brandova, Margo sa sa svojim namazima brzo nalazi put do srca potrošača i do mjesta na njihovim stolovima.

Message