Obavijesti

Margo s okusima, jedinstven namaz na našem tržištu

Margo s okusima, jedinstven namaz na našem tržištu
2

Ljubitelji namaza upravo su dobili dvije nove poslastice: nova linija Margo mazivih margarina punog okusa, uvedena je na temelju detaljnog istraživanja koja su pokazala da je upravo okus jedan od odlučujućih faktora prilikom odabira prehrambenog proizvoda

Zvijezda je svoju ponudu Margo namaza obogatila dvama namazima koje odlikuju privlačni i specifični okusi u kombinaciji s prepoznatljivom Margovom aromom i teksturom. Margo Mediteran i Margo šunka razvijeni su prema recepturi domaćih stručnjaka i jedinstveni na hrvatskom tržištu - prvi su namazi iz nove, premium linije Margo mazivih margarina s okusima, lako prepoznatljive i po vrlo atraktivnoj ambalaži.

Margo Mediteran odlikuje kombinacija aromatičnog mediteranskog začinskog bilja i bogatog okusa margarina, a Margo šunka je gurmanski namaz obogaćen aromom šunke. U njima se može uživati već i u najjednostavnijoj varijanti - samo s kruhom, ali mogu biti i izvrsna osnova za bogatije sendviče i ostale ukusne kreacije. 

Zvijezda je ovu inovaciju u vlastitoj ponudi – ali i na cjelokupnom domaćem tržištu mazivih margarina – odlučila uvesti na temelju istraživanja, koja pokazuju da je okus jedan od ključnih čimbenika koje potrošači uzimaju u obzir pri kupnji prehrambenih proizvoda, pa tako i margarina. Okus margarina opisan je kao neutralan što mu omogućuje široku mogućnost kombiniranja s drugim okusima. Upravo stoga je Zvijezda odlučila potrošačima ponuditi Margo s okusom – proizvod koji spaja zanimljive okuse te kvalitetom ispunjava, pa i nadmašuje, očekivanja konzumenata. 

Uz zanimljive i privlačne okuse, namaze Margo Mediteran i Margo šunka – baš kao i ostale mazive margarine linije Margo – krase i brojne druge prednosti. Lako maziva tekstura čini Margo s okusima idealnim odabirom za sve one koji nemaju vremena za pripremu kruha s namazima ili sendviča. Mekoća margarina sviđa se i najmlađima, jer im omogućuje da sami, bez puno napora, sebi pripreme obrok. Uz to, margarin je bogat dobrim mastima koje pridonose zdravlja srca i krvožilnog sustava, ne sadrži kolesterol te je obogaćen vitaminima  A, D i E,  zbog čega ima važno mjesto u uravnoteženoj prehrani. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Margo Mediteran i Margo šunka potvrđuju Zvijezdu kao tržišnog lidera u inovacijama proizvoda i praćenju svjetskih trendova. Kao jedan od najsnažnijih hrvatskih prehrambenih brandova, Margo sa sa svojim namazima brzo nalazi put do srca potrošača i do mjesta na njihovim stolovima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1