Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

MeanIT® je novoosnovani IT brand na hrvatskom tržištu

MeanIT® novoosnovani brand na hrvatskom tržištu nudi proizvode područja IT uređaja, gadgeta i dodatne opreme koje krasi dobar dizajn, velika funkcionalnost i mala cijena

meanIT
Foto: meanIT

MeanIT® je novoosnovani brand na hrvatskom tržištu i tijekom protekle godine kupcima je pripremio 40-ak novih proizvoda iz područja IT uređaja, gadgeta i dodatne opreme.

Pažljivom selekcijom ponude, MeanIT® posebnu pažnju poklanja proizvodima koji svojom univerzalnošću olakšavaju korisnicima upotrebu IT uređaja te im se nalaze pri ruci u svakodnevnim poslovima, na putovanju ili u tijeku rekreacije i zabave.

Više informacija o svim proizvodima i asortimanu na meanIT web stranici

Extreme Sport kamera - puna HD kvaliteta u svim aktivnostima

Extreme Sport kamera, težine tek 85 grama i malih džepnih dimenzija, vodootporno kućište do 30m dubine, pravi je izbor za široki spektar korisnika i njihovih aktivnosti: ekstremni sportaši, skijaške vratolomije, kućni ljubimci, snimanje raftinga, ronjenja ili surfanja i jedriličarstva.

U ponudi je i memorija s adapterom za sve uređaje koji koriste SD i micro SD kartice, raspona od 2GB do 32GB.

Novost na tržištu je i digitalna špijunka za ulazna vrata, diskretan i koristan dio opreme svakog kućanstva ili ureda, koji se montira na mjesto postojeće špijunke bez ikakvih dodatnih radova te omogućuje lagan pristup djeci i starijim osobama.

Mobiteli s dvije SIM kartice za različite mreže pravo su olakšanje u svakodnevnoj komunikaciji

Mobiteli koji istovremeno koriste dvije SIM kartice za različite mreže, MeanIT® Dual SIM mobiteli TWIN, pravo su olakšanje u svakodnevnoj komunikaciji. Moguća je i proširivost memorije micro SD karticom do 4 GB.
Malih dimenzija i korisnih funkcija te vrlo povoljne cijene, mobitel TWIN može biti vrlo dobar pomoćnik u ulozi drugog telefona te pravi izbor za poslovnu komunikaciju.

Senior mobitel iz iste serije, također nudi pregršt pomoćnih funkcija uz istovremenu upotrebu dviju SIM kartica: velike tipke, audio reprodukciju i snimanje, FM radio, svjetiljku i SOS tipku.

Grupa proizvoda multimedije

Posebno se ističe  grupa proizvoda multimedije, prije svega nove Bluetooth slušalice koje oslobađaju ruke za vrijeme telefoniranja i istovremeno služe za slušanje glazbe. Sklopive slušalice BSH016B uz kompatibilnost sa smartphone uređajima i svim ostalim uređajima koji podržavaju Bluetooth te uz eliminaciju šuma i eho efekta, daju kristalno čist stereo zvuk i vrlo su elegantnog dizajna. Stilizirana slušalica BMH033 također se elegantno uklapa dizajnom i bojom uz sve marke telefona.

Sklopivi mini zvučnici simpatičnog naziva Hamburger i Hambi još su jedna novost na hrvatskom tržištu. Zbog svojih malih dimenzija idealni su za mobilne telefone, PC, laptope i MP3 playere.  Kada se ne koriste, također se spretno mogu pospremiti u džep.

 MeanIT® se pobrinuo da se to više ne događa pomoću novih slušalica s plosnatim kabelom koji se ne zapliće.

USB kabelovi za sve moderne smartphone uređaje

U suvremeno doba, kada svakodnevni elektronski uređaji postaju nužnost, značajno je na jednom mjestu imati kabele koji omogućavaju USB punjenje i prijenos podataka – bilo da je riječ o novoj generaciji smartphone ili iPhone uređaja.  Novost su plosnati (flat) kabeli koji se ne zapliću.

U punudi je i HDMI Ethernet Channel (HEC) za prijenos podataka do 100 Mbita u sekundi između podržanih uređaja (sukladno LAN mreži), Audio Return Channel (ARC)  za prijenos zvuka iz digitalnog tunera TV-a na jednostavan način natrag u pojačalo (receiver, kućno kino), te ponuda Automatic Content Enhancement (ACE)  za podršku za nadolazeće 3D video standarde , i Content Recognition (CE)  sustav prilagođavanja parametara slike ovisno o sadržaju koji se šalje.

Univerzalne torbice MeanIT® personaliziraju uređaje i čuvaju ih od oštećenja

MeanIT® uskoro tržištu predstavlja nove preklopne torbice/novčanike u bijeloj i crnoj boji, veličine M i XL. Sportašima i rekreativcima pripremljena je sportska torbica za smartphone koju će za vrijeme svakodnevnih sportskih aktivnosti moći nositi oko nadlaktice te usput obavljati telefonske razgovore ili slušati omiljenu glazbu. U ponudi su i vrlo su praktični posebno dizajnirani držači mobilnih uređaja i navigacije za automobil ili ured i kuću.

Univerzalne punjači izuzetno olakšavaju svakodnevnicu

U suvremeno doba, kada svakodnevna IT oprema postaje nužnost, više je nego praktično na jednom mjestu imati univerzalne punjače, automobilske punjače i odgovarajuće priključke koji omogućavaju USB punjenje i prijenos podataka – bilo da je riječ o novoj generaciji smartphone ili iPhone uređaja ili tableta – te odgovarajuće nastavke za različite tipove utičnica u inozemstvu.

Izborom punjača struje punjenja od 2 ampera moguće je puniti tablet uređaje, a MeanIT® uskoro predstavlja tri nova pakiranja punjača za iPhone i iPad, smartphone svih proizvođača te kućni punjač s micro Usb priključkom.

Više informacija o svim proizvodima i asortimanu na meanIT web stranici.

Message