Obavijesti

Opustite se u hotelu Zara Continental Hotel Budapest

Opustite se u hotelu Zara Continental Hotel Budapest
7

Doživi čaroliju Budimpešte uz Megabon paket koji vam nudi 2 noći s doručkom za 2 osobe, korištenje odličnog wellness i fitness centra te poseban popust na hranu u hotelu Araz!

Megabon, vodeći portal za hotelske pakete, na svojim stranicama približava svijet putovanja i doživljaja ljudima različitih želja i mogućnosti. Vodi vas u najbolje i najpopularnije hotele u državi, regiji i šire.

Ako planirate ili samo sanjarite o putovanju u susjednu Mađarsku, tada obavezno pročitajte članak do kraja. Megabon je, naime, za vas pripremio povoljan paket hotela Zara Continental za još čarobniji doživljaj Budimpešte.  

Zara Continental Hotel Budapest, hotel koji spaja stilove art nouveaua, art decoa i modernog dizajna, jedinstven je u svojoj kategoriji i može se pohvaliti prepoznatljivim stilom, koji u svakom pogledu odstupa od prosjeka. Ideja hotela i njegov cilj je ostvariti zelenu oazu gdje gost u trenutku kada stupi u hotel iza sebe ostavlja sav stres i buku velikog grada. Tome pripomažu i mogućnosti za opuštanje i zabavu koje su ponuđene u objektu.

Hotel je izgrađen na mjestu gdje su se prije nalazili legendarni Hungarian Spa i povijesti poznati Continental Hotel, i to u samom centru grada. Obližnja Jevrejska četvrt sa svojim uličicama, pijacom i kulturnom ostavštinom, koja uključuje i najveću sinagogu u Europi kao i Jevrejski muzej, zajedno s restoranima i retro kafićima, budi posebne osjećaje i stvara atmosferu koja se ne može doživjeti nigdje drugdje na svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj novi hotel s 4 zvjezdice nudi raznoliku ponudu soba i cijeli niz mogućnosti za uživanje i opuštanje, budući da je Spa centar hotela Zara Continental Hotel Budapest jedan od najvećih i najmodernijih wellness i fitness centara te vrste u Budimpešti, dok njihov izuzetni restoran ARAZ nudi bogatu ponudu savršenih jela za sve ukuse.

Zara Hotel Continental je dobitnik mnogih međunarodnih nagrada za odličnost, među kojima su certifikat Tripadvisor Certificate of Exellence, nagrade Podmaniczky Award i Media Architecture Award, nagrada CIJ Award za razvoj u 2010. godini te nagrada Global Best Marketing Engagement Award za godinu 2011. u kategoriji svjetskih hotela i hotela u Budimpešti.

Provjerite šarm i luksuz hotela koji se skriva u Megabon paketu za 2 noći s doručkom za 2 osobe uz korištenje odličnog wellness i fitness centra te poseban popust na hranu u hotelu Araz. Hotel će vas naprosto oduševiti, a njegova odlična lokacija u centru grada omogućiti da otkrijete svjetski poznate turističke atrakcije, npr. Trg Veresmartija na kojem je smještena najpoznatija i najstarija slaščičarna u Mađarskoj, Széchenyjev most (Szécheny lánchíd), najstariji most nad Dunavom, Budimski dvorac, spomenik prvom mađarskom kralju svetom Štefanu I., Crkvu sv. Štefana (Szent István templom) i Trg junaka (Hősök tere).

S prvim toplijim danima i ugodnim sunčevim zrakama otkrite slikovitu pokrajinu i očaravajuću arhitekturu ovog magičnog grada, koji često nazivaju i ''Istočni Pariz'', i prepustite se blagodatima u dvoje u jednom od najmodernijih wellness i fitness centara u Budimpešti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina